Facebook Pixel Αυτή η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 10:07:00

Απόφαση Λουτσέσκου! Αυτή η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού

Sportdog Team
Απόφαση Λουτσέσκου! Αυτή η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού

Πολύ σημαντική απόφαση από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Αθόρυβα μπορεί να χαρακτηριστεί ένας από τους MVP της σεζόν ο Τόμας Κεντζιόρα, ειδικά μετά τον Ιανουάριο, όπου πλέον ειναι ο πιο βασικός παίκτης της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας Κεντζιόρα που όπως σημείωσε πρόσφατα του αρέσει να αγωνίζεται συνεχώς, έχει κάνει εξαιρετικά ματς ως δεξί στόπερ απόντος του Εκόνγκ και μάλιστα παίζει συνεχόμενα.

Όταν η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού, αρκετοί ήταν αυτοί που την χαρακτήρισαν «ξαναζεσταμένο φαγητό», αλλά τα βιαστικά συμπεράσματα και οι πρόωρες κρίσεις ποτέ δεν βοήθησαν κανέναν και καμία ομάδα.

Όμως ο ίδιος τους διέψευσε και πλέον οι ίδιοι αναρωτιούνται για το αν θα παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος του δανεισμού του. Η απόφαση είναι δεδομένη και ο Πολωνός το θέλει και η εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι θετική απλά για έναν και μόνο λόγο ίσως αργήσει η ανακοίνωση: ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου στο τέλος Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση η παραμονή του Πολωνού πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τον 29χρονο αμυντικό να έχει φτάσει φέτος τις 36 συμμετοχές, αγγίζοντας τα 3.000 λεπτά συμμετοχές (2.990 για την ακρίβεια) με απολογισμό τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεταγραφές το καλοκαίρι ο Τζόλης - Βολιδοσκόπηση από μεγάλη ελληνική ομάδα - Ξέφυγε η τιμή του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags