Facebook Pixel Αντίστροφη μέτρηση για Κουέστα! Έτοιμος να σπάσει ιστορικό ρεκόρ στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-20 03:17:00

Αντίστροφη μέτρηση για Κουέστα! Έτοιμος να σπάσει ιστορικό ρεκόρ στον Άρη

Sportdog Team
Αντίστροφη μέτρηση για Κουέστα! Έτοιμος να σπάσει ιστορικό ρεκόρ στον Άρη

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι από τους βασικούς πυλώνες της φετινής πορείας των Κίτρινων, με τον ίδιο μάλιστα να είναι πολύ κοντά στο να σπάσει ιστορικό ρεκόρ με την ομάδα.

Άρης: Και φέτος ο Χουλιάν Κουέστα είναι από τα στηρίγματα του Άρη στη σεζόν και δεν ήταν και λίγα τα παιχνίδια στα οποία διακρίθηκε. Με αποκορύφωμα τον προημιτελικό με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός γκολκίπερ είναι αυτή τη στιγμή στον έκτο χρόνο του στην ομάδα και μέχρι το τέλος της σεζόν, αν είναι υγιής τότε θα γράψει ιστορία.

Στην Τούμπα ο αρχηγός του Άρη έφτασε τις 183 συμμετοχές με την Κιτρινόμαυρη φανέλα, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς το ρεκόρ. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός γκολκίπερ ξεπέρασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς που σταμάτησε στις 182 συμμετοχές και πλέον πλησιάζει την… κορυφή των ξένων ποδοσφαιριστών.

Εκεί βρίσκεται ο Αρτούρ Λεκμπέλο. Ο Αλβανός βετεράνος πλέον ποδοσφαιριστής είχε φτάσει τις 187 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη και ο Κουέστα αναμένεται να τον ξεπεράσει πριν το φινάλε των Playoffs, καταλαμβάνοντας μία ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο… νέος Κάιπερς - "Μπλόκο" από Αλμέιδα, scouting από ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Έχει ήδη προτάσεις! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags