Facebook Pixel Super League: Δεν θα ξανάρθουν 22 εκατ. για Λιβάι - ΑΕΚ και ΠΑΟ για Μορόν
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 17:42:00

Δεν θα ξανάρθουν 22 εκατ. για Λιβάι - ΑΕΚ και ΠΑΟ για Μορόν - Πωλείται με 25 εκατ. και bonus ο Παυλίδης

Οι Μιχείες

Τα νέα δεδομένα για Γκαρσία και η μεταγραφή του Ισπανού φορ. Γιατί Πράσινοι και Κίτρινοι έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον άσο του Άρη, η απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη και η σίγουρη μεταγραφή του Έλληνα στράικερ που σαρώνει με την Άλκμααρ, αλλά... δεν είναι Κροάτης!

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ/ΛΙΒΑΙ: Τριάντα εκατομμύρια έκαστος λένε/γράφουν τα ΜΜΕ πως τους κοστολογούν Αλαφούζος/Σαββίδης/ Μελισανίδης αντίστοιχα και το πιστεύουν/το θεωρούν φυσιολογικό και όχι... ανέκδοτο!! Πρώτον, δεν υπάρχει Έλληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται σήμερα στη Σούπερλιγκ (όχι στο εξωτερικό), ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα μπορεί να πιάσει τιμή πάνω από 20.000.000 ευρώ! Και γενικότερα δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής της Super League (και ξένος) που θα πουληθεί πάνω απο 20 εκατομμύρια!!! Σας το υπογράφω...Αυτό που συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με την .. τρελή πρόταση (22,5 εκατ.) της Λανς στην ΑΕΚ για τον Λιβάι, την οποία κόντρα στο σύγχρονο μάνατζμεντ την απέρριψε ο Μελισανίδης, απλώς ήταν η εξαίρεση. Και όπως λέει/εκτιμάει η σοβαρή πλευρά της ελληνικής πιάτσας αgents, τέτοια λεφτά δεν θα ξανάρθουν το ερχόμενο καλοκαίρι για τον πρώτο σκόρερ της Ένωσης. Ειδικά με τα τόσα προβλήματα τραυματισμών που έβγαλε την τρέχουσα σεζόν. Από εκεί και πέρα πως μπορούν να διαφοροποιηθούν λίγο τα δεδομένα, τουλάχιστον θεωρητικά; Αν ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός ή και οι δυο φτάσουν στο Τελικό του Conference ή αν η Εθνική μας παίξει στο Euro και πάει καλά...

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Η χρηματιστηριακή του αξία έφτασε τα 25.000.000, όντας πλέον ο πιο ακριβός Έλληνας ποδοσφαιριστής. Με 23 γκολ σε 26 αγώνες μοιράζετε μάλιστα με τον Λαουτάρο Μαρτίνες την 3η θέση στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ από 15 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (ο σχετικός πίνακας περιλαμβάνει αυτά της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας). Πρώτος ο τρομερός Κέιν με 34 γμολ σε 26 ματς και δεύτερος ο Εμπαμπέ με 24 σκοραρίσματα σε 24 αγώνες. Η Αλκμααρ θα πουλήσει 1000% τον Παυλίδη, το ερχόμενο καλοκαίρι (το 2025 τελειώνει το συμβόλαιο του) και πλέον έχει φτάσει να ζητάει 30.000.000 αλλά - όπως λένε και οι επαγγελματίες της πιάτσας - και με τα 25 συν μπόνους του βάζει κατευθείαν... κορδέλα. Αυτή την στιγμή μια ομάδα της Μπουντεσλίγκα και μια της Πρέμιερ Λιγκ είναι τα απόλυτα φαβορί για τον Έλληνα σέντερ φορ. Σε επίρρωση πάντως αυτό που γράφω παραπάνω, αν ο Παυλίδης ήταν... Κροάτης και όχι Έλληνας και είχε τα ίδια στατιστικά παίζοντας στην Αλκμααρ, θα τον κοστολογούσαν και πιθανότατα θα έπιανε τιμή plus 40.000.000 ευρώ!!!

ΜΟΡΟΝ: Η πληροφορία μας ήρθε για τον Ισπανό σκόρερ του Άρη κατευθείαν απο την ελληνική πιάτσα σκάουτς κι agents: αρέσει τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον ΠΑΟ και θα αποτελέσει στόχο τους το καλοκαίρι αν κι εφόσον πουληθεί ο Λιβάι Γκαρσία ή ένας εκ των Φώτη Ιωαννίδη/Σπόραρ στον Παναθηναικό. Για την ακρίβεια ο Μορόν θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδανικός "αντι-Σπόραρ" , ειδικά αν ο Σλοβένος φορ πάει καλά στο Euro και φέρει προτάσεις στους "πράσινους"(ο Αλαφουζος δεν θέλει να πουλήσει τον Ιωαννίδη). Για την ιστορία ο Σπόραρ την επόμενη (τρίτη) σεζόν του στον ΠΑΟ, βάσει συμβολαίου, θα έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές 1.200.000 ευρώ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνη η ΑΕΚ αντίπαλος του Παναθηναϊκού αγωνιστικά και... εξωαγωνιστικά - Δεν θα αντέξουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags