Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Στα "ραντάρ" γαλλικών ομάδων ο Ιωαννίδης
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-20 09:27:00

Στα "ραντάρ" γαλλικών ομάδων ο Ιωαννίδης - "Ποδοσφαιριστής με μεγάλο ρεπερτόριο" - Πόσα εκατ. τον κοστολογούν!

Sportdog Team
Στα "ραντάρ" γαλλικών ομάδων ο Ιωαννίδης - "Ποδοσφαιριστής με μεγάλο ρεπερτόριο" - Πόσα εκατ. τον κοστολογούν!

Δύο σημαντικές ομάδες της Ligue 1 έρχονται στο προσκήνιο για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Περιζήτητος αναμένεται να γίνει το προσεχές καλοκαίρι ο Φώτης Ιωαννίδης, ως συνέπεια της τρομερής χρονιάς που διανύει με τον Παναθηναϊκό, μετρώντας ήδη 20 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το όνομα του Έλληνα στράικερ έχει γραφτεί κατά καιρούς για συλλόγους του εξωτερικού, ειδικότερα από Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία, ενώ τώρα ένα γαλλικό δημοσίευμα βάζει στο "παιχνίδι" και ακόμα δύο ομάδες, την Ρεν και την Λανς.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του "jeunesfooteux.com" βάζει στο τραπέζι τα ονόματα των δύο ομάδων της Ligue 1, με την Ρεν να είναι αρκετά γνώριμη στους Πράσινους μετά τις φετινές μονομαχίες τους στον όμιλο του Europa League.

 

O τεχνικός της Ρεν, Ζουλιέν Στέφαν θα ήθελε κάτι καλύτερο για την επίθεσή της ομάδας του, «έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα με τον Φώτη Ιωαννίδη, που είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλο ρεπερτόριο, που δεν σταματάει να προσπαθεί. Ποιος άλλος σύλλογος της Ligue 1 θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα; Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το προφίλ του Ιωαννίδη, θα μπορούμε να πούμε ότι η Λανς θα ήταν ένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους», σημειώνεται, εξηγώντας ότι ο Γουαχί που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 30 εκατ. ευρώ από την Μονπελιέ για να αντικαταστήσει τον Οπέντα, δεν πείθει για την ώρα. 

Θυμίζουμε, βέβαια, πως η Λανς ήταν είχε ασχοληθεί με το ελληνικό πρωτάθλημα και το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν τότε είχε προσφέρει στην ΑΕΚ πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Λιβάι Γκαρσία.

«Με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό, ο υψηλόσωμος 27χρονος Έλληνας επιθετικός κοστολογείται μεταξύ 15 και 20 εκατ. ευρώ από τον σύλλογό του. Σημειώστε ότι στο παιχνίδι βρίσκονται επίσης γερμανικής και ιταλικές ομάδες», κλείνει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σίγουρος ότι μένει ο Τερίμ, στον… αέρα ο Ντραγκόφσκι - Μόνο με αυτό το ΜΥΘΙΚΟ ποσό πουλάει Ιωαννίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags