Σιντκλέϊ Φερέϊρα: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την παρουσία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, το πέρασμά του από την Τούμπα και τους αγώνες του Δικεφάλου με τη Μπριζ.

- Πως είδες την επιστροφή σου στην Ελλάδα;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα. Θυμάμαι έντονα τον ΠΑΟΚ. Θέλω να τελειώσω με τον καλύτερο τρόπο το Πρωτάθλημα. Υποστηρίζω την Φλαμένγκο στην Βραζιλία».

- Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα;

«Αγαπάω πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Δεν ξεχνώ όσα πέρασα. Τον είδα και φέτος σε ορισμένα παιχνίδια. Έχει πολύ καλό ρόστερ. Είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτή είναι η άποψή μου».

- Μπορεί να προκριθεί ο Δικέφαλος επί της Μπριζ, καθώς θα αγωνιστούν στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ;

«Είναι δύσκολα παιχνίδια και τα δύο. Είδα την ομάδα από την τηλεόραση. Πιστεύω πολύ ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στα ημιτελικά. Πρέπει όμως να προσέξει πάρα πολύ. Ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής, επαγγελματίας, συνεργάστηκα πολύ καλά μαζί του. Επίσης πρέπει να πω ότι συνεργάστηκα με πολλούς παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια. Και με τον Ζίβκοβιτς επικοινωνώ  γιατί μιλάει Πορτογαλικά. Με τον Τάϊσον γνωριζόμαστε από την Ουκρανία όπου ήμασταν μαζί. Ο Τάϊσον είναι επαγγελματίας με τα όλα του. Φοβερός παίκτης με ρυθμό. Πολύ μεγάλος παίκτης. Πάντα θα βοηθάει την ομάδα».

- Θα επέστρεφες στον ΠΑΟΚ; Υπάρχει τέτοια προοπτική;

«Με βοήθησε πολύ ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο που γνωρίζω να παίζω. Αγαπούσα πολύ την ομάδα. Αλλοίμονο, εάν ήταν να επιστρέψω, θα ήταν με πολύ μεγάλη χαρά», είπε ο Σιντκλέϊ Φερέϊρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!