Facebook Pixel Ονειρεύονται... Πινέδα οπαδοί γνωστής ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-24 20:28:00

Ονειρεύονται... Πινέδα οπαδοί γνωστής ομάδας - Η υπόσχεση που είχε δώσει ο Μεξικανός

Sportdog Team
Ονειρεύονται... Πινέδα οπαδοί γνωστής ομάδας - Η υπόσχεση που είχε δώσει ο Μεξικανός

Ο Μεξικανός συνεχίζει να είναι... κλειδί στην Ένωση και τη φετινή σεζόν, όμως αυτό δεν αλλάζει τα όνειρα που έχουν οπαδοί ομάδας της πατρίδας του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει, όπως άλλωστε τους έχει υποσχεθεί.

Ορμπελίν Πινέδα: Μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά των οπαδών της Τσίβας έχει ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής, οι οποίοι παρακολουθούν τα όσα κάνει με τη φανέλα της ΑΕΚ και ρεπορτάζ στο somoschivas.com.mx αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν πως και... πως την επιστροφή του στον σύλλογο, κάτι που άλλωστε τους είχε υποσχεθεί στο παρελθόν ο ίδιος.

«Θα επιστρέψει στην Τσίβας; Η υπόσχεση του Ορμπελίν που ενθουσιάζει τους ερυθρόλευκους οπαδούς. Τώρα που ο Πινέδα τα «σπάει» στην Ευρώπη και στοχεύει για 2η φορά να αναδειχθεί πρωταθλητής ο «Μαγκίτο» είχε μιλήσει για άλλη μία φορά για την Τσίβας και είχε διαβεβαιώσει ότι μιλάει πάντα για την Τσίβας με τον Αλμέιδα.

Και οι δύο θυμούνται με μεγάλη στοργή και αγάπη την ομάδα και είχε διαβεβαιώσει ότι  ότι αυτή τη στιγμή είναι καιρός να εκπληρώσει τα όνειρά του και να συνεχίσει να πετυχαίνει στην Ευρώπη , αλλά ότι δεν έχει αμφιβολία ότι κάποια στιγμή τόσο αυτός όσο και ο Μάτι θα επιστρέψουν στην Τσίβας», αναφέρει το ρεπορτάζ στο Μεξικό για τον Ορμπελίν Πινέδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10αρι από Αγγλία θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ο Άλβες - Λίστα με 6 "διαμάντια" σε Αλμέιδα - Ξεχωρίζει ο Ντιαλό!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags