Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πεπ Μπιέλ: "Χάνει" 5 εκατ., αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-24 22:31:00

Απογοήτευση ο Μπιελ, εκτός ομάδας στη Γερμανία - "Χάνει" 5 εκατ. ο Ολυμπιακός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απογοήτευση ο Μπιελ, εκτός ομάδας στη Γερμανία - "Χάνει" 5 εκατ. ο Ολυμπιακός!

"Σκασμένοι" στο Λιμάνι με τον Ισπανό, που έχασε κι άλλη ευκαιρία στην καριέρα του και συνεχίζει την αγωνιστική του πτώση. Οι Πειραιώτες πάντως είναι εγκλωβισμένοι σε ένα τεράστιο συμβόλαιο...

Συνεχίζονται οι χαμηλές πτήσεις και ο προβληματισμός για τον Πεπ Μπιέλ ακόμα και μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Ο δανεισμός στην Άουγκσμπουργκ δεν έχει πάει καθόλου καλά για τον Ισπανό άσο, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Τζες Θόρουπ, του ανθρώπου που τον ανέδειξε στην Κοπεγχάγη.

Μέχρι στιγμής ο Μπιέλ έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια στη Bundesliga, παίζοντας μόνο ως αλλαγή. Με απολογισμό συνολικά 150 αγωνιστικά λεπτά, δίχως να έχει σκοράρει ή να έχει δώσει ασίστ.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γερμανία, ο Ισπανός μέσος μοιάζει εντελώς έξω από τα νερά του και δεν έχει προσαρμοστεί ούτε στο κλίμα της ομάδας του ούτε στις απαιτήσεις της Bundesliga. Ένα εξάμηνο μπορεί να μην είναι αρκετό για την προσαρμογή στην αλλαγή επιπέδου όταν μιλάμε για ένα παίκτη που έχει περάσει την καριέρα του σε Β' Ισπανίας, Δανία και Ελλάδα. Όταν όμως πηγαίνει δανεικός για... μισή σεζόν σε μία ομάδα, καλείται να δείξει πράγματα άμεσα, ειδάλλως δεν θα έχει μέλλον σε αυτή.

Αυτό ακριβώς γράφουν οι Γερμανοί το τελευταίο διάστημα, ότι δηλαδή φαντάζει σαφώς πιθανότερο το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπιέλ σε σχέση με το αντίστοιχο της αγοράς του από την Άουγκσμπουργκ. Το ποσό που προβλέπεται ως ρήτρα αγοράς στον δανεισμό ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ, χρήματα που δεν πρόκειται να δώσει η ομάδα της Βαυαρίας αν ο Ισπανός άσος δεν βελτιώσει θεαματικά την απόδοσή του στο φινάλε της σεζόν.

Το συμβόλαιο του Μπιέλ με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ έως το 2027 και παραμένει ερωτηματικό το τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Εφόσον επιστρέψει στην ομάδα το καλοκαίρι θα αξιολογηθεί από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τους Ερυθρόλευκους να ελπίζουν πως ο Ισπανός προπονητής θα μπορέσει να "ξεκλειδώσει" τον συμπατριώτη του, για τον οποίο θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ξόδεψε πολλά χρήματα (6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το 2022).


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ, πληρώνει ο Μαρινάκης - Ο πρώτος που "τέλειωσε" στην ΑΕΚ - 2ο Μαξίμοβιτς ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags