ΑΕΚ: Αντίστροφη μέτρηση στην Ένωση ενόψει του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League με τον Ολυμπιακό, με τον Ματίας Αλμέιδα να αναμένει την σταδιακή επανένταξη των διεθνών από την Τρίτη (26/3) και τον τελευταίο που αναμένεται να επιστρέψει να είναι ο Άλεξ Κάλενς που παίζει τα ξημερώματα της Τετάρτης (3:30) με το Περού απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στην Αθήνα την Παρασκευή (29/3).

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει αλλαγές και στην ενδεκάδα της Ένωσης μιας και φαίνεται ότι ο Αρόλντ Μουκουντί είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Ερυθρόλευκους για πρώτη φορά μετά από τις 21 Δεκεμβρίου, με τον Καμερουνέζο να δείχνει σε καλή κατάσταση στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού και να έχει τον πρώτο λόγο να είναι στο πλευρό του Ντομαγκόι Βίντα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους διεθνείς της ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα, ενώ ο Ορμπελίν Πινέδα αναμένεται το βράδυ της Τρίτης, με τους Νταμιάν Σιμάνσκι, Μάνταλο, Ρότα, Αθανασιάδη να δίνουν... τελικούς με Πολωνία και Ελλάδα με στόχο την πρόκριση στο Euro 2024 και θα είναι στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/3), κάτι που ισχύει και με τον Βίντα που δίνει φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Κροατίας κόντρα στην Αίγυπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόλης για μεγάλη ελληνική ομάδα, τον χάνει ο ΠΑΟΚ - Πρόταση του ιδιοκτήτη στον κόουτς - Γιατί έχει δύο ρήτρες