Facebook Pixel Παράνοια στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-26 14:03:00

Παράνοια στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού - Αποφάσεις Αλμέιδα για την ενδεκάδα

Sportdog Team
Παράνοια στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού - Αποφάσεις Αλμέιδα για την ενδεκάδα

Πως και πως περιμένει ο κόσμος της Ένωσης το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής για τα play off της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κώστας Κετσετζόγλου: Για την "τρέλα" που επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (31/3) κόντρα στον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Off της Super League, αλλά και για τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει ξεσηκωμός για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έχει γίνει ήδη sold out και θα μοιραστούν και 30.000 σημαίες, θα υπάρχει πολύ ωραίο χρώμα στην κερκίδα. Το θέμα βέβαια είναι τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Έχει μπροστά της τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια η ΑΕΚ.

Πολύ πιθανό να δούμε τον Μουκουντί στη βασική ενδεκάδα. Είναι θετικό ότι ο Καμερουνέζος έπαιξε και ήταν καλός στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην προπόνηση και ουσιαστικά από αύριο θα έχουν όλοι γυρίσει πλην του Κάλενς που θα γυρίσει την Παρασκευή», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη: Με αυτούς πάει στον τελικό με Γεωργία η Εθνική - Εκτός παίκτης που βγάζει... μάτια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags