Facebook Pixel Μόνο με αυτή την αλλαγή μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο ο ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-26 23:52:00

Μόνο με αυτή την αλλαγή μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο ο ΠΑΟ - Απόφαση Τερίμ ενόψει ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Μόνο με αυτή την αλλαγή μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο ο ΠΑΟ - Απόφαση Τερίμ ενόψει ΠΑΟΚ

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται ενόψει του ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά και ο Τούρκος τεχνικός φαίνεται να έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την ενδεκάδα και τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

Παναθηναϊκός: Για την αρνητική παράδοση με τον ΠΑΟΚ και την καλή του εικόνα στα κρίσιμα παιχνίδι στη Λεωφόρο που πρέπει να αλλάξουν οι Πράσινοι στα ντέρμπι στη Λεωφόρο μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού πρέπει να την αξιοποιήσει, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Έχει να τον κερδίσει εδώ και δύο χρόνια, πέρυσι στο ματς που ίσως έκρινε και το πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε. Είναι άλλη μια παράδοση που πρέπει να σπάσει ο Τερίμ, όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ θα έλεγα, αλλά και στα κρίσιμα ματς στη Λεωφόρο. Όπως με την Μακάμπι, ή με την ΑΕΚ, πέρυσι και φέτος. Πρέπει να αλλάξει την εντός έδρας εικόνα του ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Έχω την αίσθηση ότι, μετά την τριάδα που ακολουθεί, θα έχουμε ένα πολύ μεγάλο δείγμα του τι κάνει και που πάει ο Παναθηναϊκός. Αν έχει πατήσει κορυφή, θα έχει αυξήσει τις πιθανότητές του. Αν μείνει όπως τώρα, στο -3, θα τις έχει μειώσει. Του δίνεται η δυνατότητα να το κάνει, είναι δύσκολα τα ματς, αλλά είναι και μια χρυσή ευκαιρία», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα τόνισε πως ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχει διαθέσιμους τους Γεντβάι και Σένκεφελντ και το πιθανότερο είναι στην ενδεκάδα να είναι ο Κροάτης στόπερ δίπλα στον Αράο, μιας και όπως τόνισε πρόκειται για το καλύτερο δίδυμο της ομάδας αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη: Με αυτούς πάει στον τελικό με Γεωργία η Εθνική - Εκτός παίκτης που βγάζει... μάτια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags