Facebook Pixel "Συναγερμός" σε ΠΑΟΚ - Στο στόχαστρο ομάδας της PL ξένος παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 07:05:00

"Συναγερμός" σε ΠΑΟΚ - Στο στόχαστρο ομάδας της Premier κορυφαίος παίκτης του - Δεν έχει ξαναγραφτεί!

Sportdog Team
"Συναγερμός" σε ΠΑΟΚ - Στο στόχαστρο ομάδας της Premier κορυφαίος παίκτης του - Δεν έχει ξαναγραφτεί!

Ρεπορτάζ... φωτιά από την Αγγλία για τον Δικέφαλο του Βορρά καθώς αναφέρει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι στο στόχαστρο συλλόγου του Νησιού και πολύ πιθανό να κάνει πρόταση το καλοκαίρι που έρχεται για τον αποκτήσει.

Μπάμπα Ράχμαν: Δημοσίευμα από την Αγγλία φέρνει τηn Μπρέντφορντ στο... κατώφλι του ΠΑΟΚ για τον Μπάμπα Ράχμαν, ο οποίος όπως τονίζουν στο Νησί πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά στον Δικέφαλο κάτι που κάνει αρκετές ομάδες να στρέφουν την προσοχή τους στον Γκανέζο ακραίο αμυντικό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας West London News - που αναπαράχθηκε από το σύνολο των ΜΜΕ στην Γκάνα - αναφέρει : «Η Μπρέντφορντ έστειλε σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος απολαμβάνει μια λαμπρή εκστρατεία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και να εξασφαλίσει την υπογραφή του για μόλις 5.000.000 λίγες (5.800.000 ευρώ).

Οι «μέλισσες» δεν έχουν τον βασικό τους αριστερό μπακ Ρίκο Χένρι, ο οποίος πρόκειται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν και την έναρξη της επόμενης σεζόν. Θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μόνο μια ανανέωση δανεισμού με την Τότεναμ για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν με τον Ισπανό αμυντικό να αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στους «σπερς».

Η απουσία ανταγωνισμού στην περιοχή των φουλ μπακ έχει πλήξει σκληρά την Μπρέντφορντ και τώρα έχουν εντοπίσει τον πρώην αριστερό μπακ της Τσέλσι, Ραχμάν, ο οποίος διαπρέπει τόσο στην Ευρώπη όσο και στο εγχώριο πρωτάθλημα ως βασικός παίκτης. Ο Ραχμάν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, αλλά η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να είναι ξανά στα χαρτιά το καλοκαίρι για αυτόν.

Η Μπρέντφορντ παλεύει για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Τόμας Φρανκ πάντα έβγαζε λαγούς από το καπέλο του και το ενδιαφέρον του για τονΓκανέζο αμυντικό θα μπορούσε να είναι το μεγάλο του σχέδιο για να ενισχύσει την ομάδα του που έχει ξεπεράσει από τότε που ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία πριν από μερικά χρόνια.

Ο Μπάμπα Ραχμάν ανακάλυψε ξανά την καλύτερη του φόρμα μετά την ένταξή του στον ελληνικό κολοσσό ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Βοήθησε τον σύλλογο στην καλύτερη εκστρατεία του στην Ευρώπη. Ο 29χρονος απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει με τη Νόριτς και τη Γουότφορντ το καλοκαίρι αι αντ' αυτού επέλεξε την Ελλάδα, και αυτή η απόφαση από τότε αποδείχθηκε ότι του έδωσε μια νέα πνοή στην καριέρα του», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Μπάμπα Ράχμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ανατροπή με τον τελικό - Χωρίς κόσμο Παναθηναϊκός και Άρης για... απίθανο λόγο!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags