Facebook Pixel Παίρνει... τζάμπα 11αδατο της Εθνικής ο Ολυμπιακός - "Σπάει" το συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-31 12:30:00

Παίρνει... τζάμπα 11αδατο της Εθνικής ο Ολυμπιακός - "Σπάει" το συμβόλαιό του - "Κόπηκε" από δύο προπονητές!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ενισχύει το ελληνικό στοιχείο με παίκτη που έχει εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο και ξέρει τόσο τον πρωταθληματισμό όσο και το πρωτάθλημα της Super League...

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Κουρμπέλη φαίνεται ότι έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα, από την άποψη ότι ο Έλληνας άσος μπορεί να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο αν αποκτηθεί, αλλά και να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή και την άμυνα.

Ο 30χρονος χαφ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2023, καθώς είχε λήξει το συμβόλαιό του με τους Πράσινους και, παρότι αρχηγός, δεν ανανεώθηκε. Με αποτέλεσμα να φύγει για την Τουρκία και την Τράμπζονσπορ, με συμφωνία για δύο χρόνια.

Αλλά η καριέρα του στη γειτονική χώρα δεν άρχισε καλά και, μοιραία, πριν από λίγο καιρό (στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο) έφυγε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες στη Φατίχ Καραγκουμρούκ, προκειμένου να παίζει περισσότερο. Και το έχει καταφέρει, καθώς στη νέα του ομάδα έχει, ήδη, 7 εμφανίσεις.

Μπορεί το προσεχές καλοκαίρι, με βάση την εικόνα του στην Τουρκία να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, που θέλει να διευρύνει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ και να ενισχυθεί στα χαφ; Πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει η ομάδα του για να τον παραχωρήσει; Το sportdog απευθύνθηκε στον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα, για να πάρουμε απαντήσεις.

"Τον παραχωρεί η Τραμπζονσπορ - Οικονομική λύση για Ολυμπιακό - Δεν είναι για βασικός"

"Δεν έχει καλό ρυθμό σε όλη τη σεζόν, έχει παίξει κάποια ματς τώρα στην Καραγκουμρούκ αλλά δεν κάνει τη διαφορά. Σε ομάδα, μάλιστα, που παλεύει για την παραμονή. Αλλά κι εκεί είχε κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Δ. Βασιλάκος.

Πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει η Τράμπζονσπορ για να τον παραχωρήσει;

"Στην Τραμπ δεν τον υπολογίζουν και θα μπορούσαν να τον παραχωρήσουν. Δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, δεν τον ήθελε κανένας από τους δύο προπονητές. Θεωρώ ότι μπορεί να είναι μια οικονομική λύση".

Μπορεί να είναι βασικός στον Ολυμπιακό, με βάση την εικόνα που έχει τώρα στην Τουρκία;

"Δεν είναι για βασικός, όχι. Αλλά μια καλή λύση για το ροτέισον φυσικά και είναι, ρολίστας για να δώσει βάθος".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαρίζει" το χρυσό συμβόλαιο ο Βλαχοδήμος - "Πόρτα" σε Ολυμπιακό, τον θέλει άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags