Facebook Pixel Ατάκα Μπαλτάκου για το νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό - Τότε οι αποφάσεις
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 07:00:00

Ατάκα Μπαλτάκου για το νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό - Τότε οι τελικές αποφάσεις

Sportdog Team
Ατάκα Μπαλτάκου για το νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό - Τότε οι τελικές αποφάσεις

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Γαλανόλευκης, αλλά και στο πότε θα υπάρχουν οι οριστικές εξελίξεις σχετικά με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Τάκης Μπαλτάκος: Στον ΣΚΑΪ Πάτρας μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ όπου και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων για το θέμα του νέου προπονητή της Εθνική, για τον Γκουστάβο Πογέτ και τις εκλογές στην Ομοσπονδία.

Για το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής: «Δεν υπάρχει παιχνίδι το επόμενο διάστημα. Υπάρχει άνεση, δε βιαζόμαστε τόσο πολύ, το φιλικό με τη Γερμανία είναι στις 7 Ιουνίου. Μέσα στον Απρίλιο θα κλείσει το θέμα».

Για τα ονόματα που γράφονται: «Οτιδήποτε γράφεται είναι σκέψεις δημοσιογράφων ή τρίτων. Δεν υπάρχει ονοματολογία από την πλευρά μας».

Για τη σχέση του με τον Πογέτ και τη άποψή του για την πορεία της Εθνικής: «Δεν θα απαντήσω. Δεν θέλω να εκφραστώ πριν την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ό,τι και να πως θα εκτιμηθεί έτσι ή αλλιώς και δεν θέλω να δώσω τροφή».

Για την ημερομηνία των εκλογών της ΕΠΟ: «Δεν έχει κάτσει ακόμα η μπίλια για την ημερομηνία των εκλογών», είπε ο Τάκης Μπαλτάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλεψη Μήτογλου στo Sportdog για το F4 - "Βλέπει" στο Βερολίνο Παναθηναϊκό, όχι όμως Ολυμπιακό! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags