Facebook Pixel "Καμπανάκι" Τσορμπατζόγλου: "Μεγάλη νίκη για ΠΑΟΚ αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 13:35:00

"Καμπανάκι" Τσορμπατζόγλου: "Μεγάλη νίκη για ΠΑΟΚ αλλά... - Δεν θα έχει τύχη με την ΑΕΚ αν..."

Sportdog Team
"Καμπανάκι" Τσορμπατζόγλου: "Μεγάλη νίκη για ΠΑΟΚ αλλά... - Δεν θα έχει τύχη με την ΑΕΚ αν..."

Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να πήρε πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού, όμως ο έμπειρος ρεπόρτερ χτύπησε... καμπανάκι εν όψει της συνέχειας.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για το σύνολο του Λουτσέσκου, όμως υπογράμμισε ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία στην εμφάνιση τα οποία δεν μπορούν να μην ληφθούν υπόψη.​

«Μεγάλη νίκη με πολλά θετικά από αυτή για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο η εικόνα δεν είναι τόσο καλή και δεν μπορεί να σε αφήνει τόσο ευχαριστημένο. 18 τελικές είχε ο Παναθηναϊκός, δεν κράτησε μπάλα ο ΠΑΟΚ. Επειδή έτσι όπως φαίνεται το πρωτάθλημα ενδεχομένως να κριθεί στα ματς με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ με μία τέτοια αντίστοιχη εμφάνιση δεν έχει τύχη. Είναι πολύ πιο απαιτητικά τα παιχνίδια αυτά», τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, που τόνισε την ανάγκη η ομάδα του Λουτσέσκου να είναι πολύ καλύτερη στα ντέρμπι με την Ένωση για να μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφί" Καρπετόπουλου για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός: "Αν ο Ρέτσος είχε κάνει φάουλ, αυτό το γκολ δε θα έμπαινε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags