Τάκης Παντέλης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ όπου και μίλησε για τις... επιδώσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό , αλλά και τη σταθερότητα που βγάζει ο Δικέφαλος στις αναμετρήσεις του εκτός έδρας.

Για τον  Κοτάρσκι: «Μία ομάδα για να πρωταγωνιστήσει πρέπει να έχει έναν καλό γκολκίπερ, έναν χαφ, έναν καλό κεντρικό αμυντικό και έναν σέντερ φορ, αλλά δεν έχει τον επιθετικό. Ο Κοτάρσκι έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φτάσει εκεί που είναι , αλλά και όταν κάνει ένα λάθος θα πρέπει να λάβει τη στήριξη όλων, γιατί πίσω από τον τερματοφύλακα δεν υπάρχει κανένας άλλος , υπάρχουν μόνο τα δίχτυα. Χθες έδειξε ότι ήταν στυλοβάτης της νίκης».

Ενώ για το αν αυτή η νίκη του ΠΑΟΚ είναι μία δήλωση... τίτλου: «Σίγουρα είναι μία δήλωση τίτλου, ωστόσο θα έλεγα πως φοβάμαι τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα γιατί εκτός έδρας ακόμα και σε μία μέτρια βραδιά θα πάρει νίκες, ενώ στην Τούμπα έχουμε δει ότι δεν πετυχαίνει το ίδιο σε παιχνίδια όπως με τον Άρη που είχε πρόβλημα με τον αντίπαλο του ακόμα και με μισή ευκαιρία», είπε ο Τάκης Παντέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε αποστολή ξανά με Ολυμπιακό - Τον... τέλειωσε ο Μεντιλίμπαρ πριν την ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο στόπερ!