Facebook Pixel Χαμός με Ντέλια στη Λεωφόρο! "Παράνοια" από τους μικρούς φίλους του ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 23:04:00

Χαμός με Ντέλια στη Λεωφόρο! "Παράνοια" από τους μικρούς φίλους του ΠΑΟ - Φοβερή ατάκα σε Βιεϊρίνια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός με Ντέλια στη Λεωφόρο! "Παράνοια" από τους μικρούς φίλους του ΠΑΟ - Φοβερή ατάκα σε Βιεϊρίνια (ΦΩΤΟ)

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να... στεναχώρησε τους φίλους των Πρασίνων με τη νίκη του στη Λεωφόρο, όμως ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ έγινε για ακόμα φορά σημείο αναφοράς και αγάπης από τους μικρούς φιλάθλους του Τριφυλλιού.

ΠΑΟΚ: Υπέροχες στιγμές για τον Γιάννη Κωνσταντέλια έξω από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου, με τον μικρό «μάγο» του ΠΑΟΚ να γίνεται πόλος έλξης από τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού – «Μακάρι να το σηκώσεις εσύ το ευρωπαϊκό», η ατάκα ενός αστυνομικού στον Βιεϊρίνια, δίπλα στον μικρό Γιαννάκη όλοι οι παίκτες των πρασίνων.

Μοναδικές στιγμές σε εκατοντάδες πιτσιρίκια σε όλα τα γήπεδα της χώρας χαρίζει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Το παιδί – θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνει τρομερό γκελ σε παιδιά κάθε ηλικίας που σπεύδουν κοντά του για μία αναμνηστική φωτογραφία. Και εχθές, μετά το τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο, μπαμπάδες συνόδευαν τα παιδιά τους, ντυμένα στα χρώματα του Παναθηναϊκού, για να συναντήσουν τον «Ντέλια».

Δεν πέρασε στα ψιλά όμως και η ατάκα που άκουσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος κατέβηκε από το πούλμαν για να φωτογραφηθεί με αστυνομικούς που του το ζήτησαν, με έναν εξ αυτών να του εύχεται το ευρωπαϊκό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «μακάρι να το σηκώσεις εσύ».

Πολύ όμορφες εικόνες όμως χάρισαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κατά την αποχώρησή τους φωτογραφήθηκαν με τον γνωστό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, τον μικρό Γιαννάκη, όπως ο Γιάννης Κώτσιρας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε αποστολή ξανά με Ολυμπιακό - Τον... τέλειωσε ο Μεντιλίμπαρ πριν την ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags