Γιάννης Σταυρίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής  μιλώντας για τις χθεσινές δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ περί σοβαρών διαιτητικών λαθών του Δανού διαιτητή, που σφύριζε το ΠΑΟΚ-Παναθηναικός. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως ο προπονητής των «πράσινων» χρησιμοποίησε τη διαιτησία ως δικαιολογία για την χθεσινή ήττα της ομάδας τους. 

«Το βεληνεκές του Τερίμ δεν αρμόζει σε αυτές τις δηλώσεις, είναι μικροπρέπεια. Ένας προπονητής που έχει περάσει από το Καμπιονάτο και έχει πάρει πρωταθλήματα και ένα σωρό κύπελλα, δεν μπορεί να μιλάει με τέτοια απαξίωση για τους ξένους διαιτητές. Γιατί αυτοί θα σφυρίξουν και στα επόμενα παιχνίδια τον Παναθηναϊκό. 

 Πιστεύω ότι ήταν μια δήλωση για να εκμαιεύσει σφυρίγματα στο επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, που είναι πολύ κρίσιμο, και αν δεν κερδίσει μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα.

 Θέλει να δείξει στο πρόσωπο των οπαδών του Παναθηναϊκού ότι δεν φταίει αυτός, αλλά είναι φταίξιμο των διαιτητών, προσπαθεί με αυτές τις δηλώσεις να δυναμιτίσει το κλίμα. Στον επόμενο αγώνα με το παραμικρό λάθος θα υπάρχει πρόβλημα.

Τέλος, θέλω να τονίσω πως μίλησε εκ του ασφαλούς γιατί αν ο Παναθηναικός δεν έβαζε το δεύτερο γκολ στο 92', δεν θα έκανε αυτή τη δήλωση, ότι ήταν λίγα τα 4 λεπτά», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερεκτιμημένοι και στα… πούπουλα οι παίκτες του ΠΑΟ, επίδειξη παλαβομάρας ο Τερίμ - Ταφόπλακα η Λεωφόρος