Facebook Pixel ΠΑΟ: "Ξέρει να φτιάξει 11άδα ο Τερίμ;Ο κόσμος του φώναζε ποιους να βγάλει"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 18:46:00

"Ξέρει να φτιάξει 11άδα ο Τερίμ; Ο κόσμος του φώναζε ποιους να βγάλει - ΠΑΟ είσαι, μπες και νίκα την ΑΕΚ"!

του Γιώργου Κτενά
"Ξέρει να φτιάξει 11άδα ο Τερίμ; Ο κόσμος του φώναζε ποιους να βγάλει - ΠΑΟ είσαι, μπες και νίκα την ΑΕΚ"!

"Είμαι μικρός να τον κρίνω, αλλά ο κόσμος έχει τρελαθεί"! Σκληρή κριτική για τις επιλογές του Τούρκου προπονητή, αλλά και αισιοδοξία πως αν γίνει σωστή προετοιμασία, το Τριφύλλι μπορεί την Τετάρτη να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την Ένωση.

Κραδασμούς έχει φέρει στον Παναθηναϊκό η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου, δεδομένου ότι οι Πράσινοι εμφανίστηκαν σε μεγάλο βαθμό κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη στη μάχη για τον τίτλο.

Ο Φατίχ Τερίμ συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό της κριτικής, καθώς έκανε ξανά πειράματα στον τρόπο που στελέχωσε την 11άδα, με το sportdog να επικοινωνεί με τον Τότη Φυλακούρη, παλαίμαχο άσο του Τριφυλλιου και πρώην προπονητή της ομάδας, για να σχολιάσει όσα έγιναν στη Λεωφόρο.

"Ξέρει να φτιάξει 11άδα ο Τερίμ; - Έχει τρελαθεί ο κόσμος - Φωνάζουν πίσω από τον πάγκο για τις αλλαγές"

"Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βλέψεις για το πρωτάθλημα, τη στιγμή που κατεβάζει 11άδα με δύο επιθετικούς αλλά στις υπόλοιπες θέσεις είναι λες και λείπουν οι παίκτες! Ξέρει να φτιάξει 11άδα ο προπονητής; Δεν του ρίχνω ευθύνες, αλλά όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί. Διερωτώμεθα στο γήπεδο πώς κατεβάζει την ομάδα από τη στιγμή που παίζει ένα πρωτάθλημα. Δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω, αλλά αναρωτιόμαστε με όσα βλέπουμε. Έχω υπάρξει και προπονητής της πρώτης ομάδας και βλέπω ότι κάνει τα ίδια λάθη συνέχεια. Άρα κάτι συμβαίνει, λάθος αλλαγές, λάθος 11άδα. Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Τερίμ, γιατί είμαι μικρός μπροστά του. Αλλά έχω άποψη γιατί έχω τιμήσει για χρόνια τη φανέλα της ομάδας και έχω υπάρξει στον πάγκο της", ανέφερε αρχικά ο Τ. Φυλακούρης μέσω του sportdog.

 

Ποια λάθη διακρίνατε;

"Το παιχνίδι το έπαιξε κορώνα-γράμματα, κι εγώ έτσι θα το έπαιζα. Αλλά μην βάζεις στην ίδια ευθεία τους δύο φορ, να πηγαίνει έξω δεξιά ο Ιωαννίδης. Μπερνάρ και ο Κώτσιρας έκλεψαν την παράσταση, αλλά τον βάζεις δεξιό χαφ τον Κώτσιρα και πηγαίνει να πάρει την μπάλα πίσω από τον Βαγιαννίδη που ήταν μπακ. Εδώ κάτι συμβαίνει λοιπόν. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί, μην τον βάζεις. Δεν θέλω να κρίνω παίκτες, γιατί όταν το προσόν σου είναι να σουτάρεις και δεν σουτάρεις, είναι λάθος. Όταν κάνεις κομπίνα και δεν ειναι δουλεμένη, μην την κάνεις καθόλου. Πήρε την μπάλα ο Μεϊτέ από τη μία περιοχή και έφτασε μέχρι την άλλη σε κάποια φάση του ματς, χωρίς να τον κόψει κανείς. Πρέπει να φωνάζει ο κόσμος πίσω από τον πάγκο ποιοι πρέπει να βγουν; Έχουν μελαγχολήσει άνθρωποι από το γήπεδο. Χθες υπήρχε από τις 15.00 το μεσημέρι κοσμος που πήγαινε στη Λεωφόρο, μια ωραία ατμόσφαιρα όπως παλιά. Μεροκαματιάρηδες άνθρωποι, αφήνουν σπίτια και δουλειές, δίνουν ένα σωρό λεφτα για διαρκείας και εισιτήρια".

"Θανατηφόρο το ροτέισον - Μπες και καθάρισε το ματς - Για να πάρει πρωτάθλημα πρέπει να..."

Είναι πρόβλημα οι εναλλαγές στα πρόσωπα της 11άδας;

"Το ροτέισον που κάνουν οι προπονητες είναι θανατηφόρο. Κοιτάζεις κάθε παιχνίδι, δεν γίνεται να τους προστατεύεις για το επόμενο ματς. Όταν ήμουν προπονητής στην πρώτη ομάδα, το Σάββατο παίζαμε με την Καλαμαριά και την Τρίτη με τη Σεβίλλη. Κατέβασα την ίδια ομάδα και μου έλεγαν αν το είχα σκεφτεί καλά. Αφού ηθελα να τα κερδίσω και τα δύο παιχνίδια, τι να σκεφτώ; Την ίδια 11άδα έβαλα. Έχουν εφεύρει το ροτέισον τώρα, τι πάει να πει ροτέισον; Μπες μέσα και καθάρισε το ματς, στον Παναθηναϊκό είσαι. Αν δεν μπορείς, πες στον προπονητή να μην σε βάλει".

Μπορεί να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα;

"Όλα παίζονται. Αλλά θα κερδίσει την Τετάρτη; Αν κερδίσει, παίζονται όλα. Πάμε την Τετάρτη να ενισχύσουμε την ομάδα και να κερδίσει την ΑΕΚ. Γιατί μπορεί να την κερδίσει. Αλλά χρειάζεται διαφορετική 11άδα. Θα προλάβει, όμως, να δουλέψει κάτι σε μια μέρα;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερεκτιμημένοι και στα… πούπουλα οι παίκτες του ΠΑΟ, επίδειξη παλαβομάρας ο Τερίμ - Ταφόπλακα η Λεωφόρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags