Παναθηναϊκός: Σειρά υπερβάσεων οφείλει να κάνει το Τριφύλλι ώστε να καταφέρει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, μιας και πλέον βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, κάτι που κάνει το ντέρμπι της Τετάρτης (3/4) με την ΑΕΚ να έχει χαρακτήρα τελικού.

Ο μεγάλος στόχος που έχει θέσει αρχικά ο Φατίχ Τερίμ είναι οι Πράσινοι να κάνουν το 4/4 κόντρα σε Ένωση, Άρη και στα δύο ματς με τη Λαμία, που ακολουθούν, ώστε να πάνε στο νέο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena έχοντας πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου, κάτι που κάνει άπαντες στο εσωτερικό της ομάδας να είναι προσηλωμένοι στο ματς της Τετάρτης (3/4) όπου οι τρεις βαθμοί είναι... μονόδρομος.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Παναθηναϊκός ο Τερίμ είναι δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές, μιας και αποκλείεται να αγωνιστεί και πάλι με δύο φορ, με τον Σπόραρ πάντως να είναι διαθέσιμος, ενώ εκτός είναι ο Παλάσιος λόγω της τιμωρίας από την κόκκινη που δέχθηκε, κάτι που θα φέρει εκτός απροόπτου στην ενδεκάδα τον Μαντσίνι, ενώ θέση διεκδικούν οι Ρούμπεν και Κώτσιρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μυθική πρόταση ΠΑΟ σε Ναν και ο… όρος για Σλούκα - "Διώχνει" τεράστιο συμβόλαιο από το ΟΑΚΑ!