Νίκος Σταματέλος: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (3/4) κόντρα στον Άρη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Απρίλιος είναι γεμάτος κρίσιμα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, ενώ σημείωσε παράλληλα πως ο Μεντιλίμπαρ καλείται να κάνει διαχείριση των παικτών του ενόψει και του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσέ.

«Ο Μεντιλίμπαρ είπε στους παίκτες του ότι πρέπει να νικήσουν τον Άρη και δεν πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο το γόητρο για τον Ολυμπιακό αλλά και ο λόγος καθώς η βαθμολογική θέση θα δώσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έχει σημασία μεγάλη να δούμε πως θα πορευτεί ο Μεντιλίμπαρ στη διαχείριση των παικτών του. Ο Ροντινέι ενδεχομένως αύριο να μείνει εκτός. Ο Όρτα είναι έτοιμος αλλά μάλλον θα προφυλαχθεί καθώς θέλει ο Βάσκος να τον έχει απόλυτα έτοιμο στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσέ και επίσης θα πρέπει να δούμε αν θα διατηρήσει τον Τζολάκη κάτω από την εστία ή θα δώσει και πάλι τη θέση στον Πασχαλάκη», είπε ο Νίκος Σταματέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ χωρίς ψυχή, μπερδεμένος Αλμέιδα - Μεντιλίμπαρ όπως... Μαρτίνς - Άσος του ΠΑΟ χλεύαζε Τερίμ στον πάγκο!