Facebook Pixel Ολυμπιακός: Προσωπική επιλογή Μαρινάκη ο Τζολάκης
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 15:21:00

"Προσωπική επιλογή Μαρινάκη ο Τζολάκης - Τερματοφύλακας για 10 χρόνια" - Υπάρχει ομάδα για μεταγραφή!

του Γιώργου Κτενά

Ο Μεντιλίμπαρ τον εμπιστεύεται και στην διοίκηση τον στηρίζουν. Πώς ο νεαρός τερματοφύλακας πήρε τα γάντια βασικού στο Λιμάνι, ο ρόλος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην καριέρα του και τι θα γίνει το καλοκαίρι...

Για πέμπτη διαδοχική χρονιά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης συμμετέχει στα παιχνίδια των πλέι οφ που δίνει ο Ολυμπιακός, τυπικά δηλαδή από τη σεζόν που βρέθηκε στην πρώτη ομάδα.

Ο 21χρονος, πια, τερματοφύλακας έχει δει όλα αυτά τα χρόνια το στάτους του να αλλάζει στην ομάδα, καθώς υπήρχαν περίοδοι που ήταν βασικός αλλά κυρίως παρακολουθεί τα παιχνίδια από τον πάγκο - Τυπικά αυτή είναι η μοίρα του τερματοφύλακα, καθώς η θέση δεν ενδείκνυται ούτε για αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά ούτε και για πειραματισμούς με ροτέισον.

Μάλιστα, είχε την ατυχία να βρει μπροστά τους σπουδαίους τερματοφύλακες στο Λιμάνι, όπως ο Ζοσέ Σα, ο Τόμας Βατσλίκ και ο Αλέξανδρος Πασχαλακης, με τον τελευταίο μάλιστα να τα πηγαίνει τόσο καλά στη θητεία του στον Πειραιά, που υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τριπλασιασμό στις αποδοχές.

Η συμφωνία τού Τζολάκη με τον Ολυμπιακό λήγει το προσεχές καλοκαίρι, χωρίς ακόμα να υπάρχει ενημέρωση για την υπογραφή νέου συμβολαίου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ενδιαφέρον από τη Γερμανία για την περίπτωσή του. Αλλά και το γεγονός ότι τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και στην πρόσφατη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, το όνομά του είχε γραφτεί για αποχώρηση.

Παρόλα αυτά ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στον Ολυμπιακό, παίζει σε κάποια παιχνίδια, και σε κάθε περίπτωση αποτελεί την καλύτερη προοπτική για το μέλλον που έχει η ομάδα σε αυτή τη θέση. Γιατί είναι μόλις 21 ετών, άρα έχει όλο το μέλλον μπροστά του, προκειμένου να φτάσει η στιγμή που θα πάρει στο σπίτι τα γάντια του βασικού. Προϋπόθεση για να γίνει αυτό: Να ανανεώσει το προσεχές καλοκαίρι το συμβόλαιό του...

Επιλογή Μαρινάκη στον Ολυμπιακό ο Τζολάκης - "Εκεί τον είχε δει" - "Ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού"

Προσωπική επιλογή του ισχυρού άνδρα του συλλόγου ήταν η έλευση του Κωνσταντίνου Τζολάκη στο Λιμάνι, όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Δημήτρης Μαθιουλάκης.

Επί σειρά ετών γενικός αρχηγός του Πλατανιά, δηλαδή της ομάδας που παραχώρησε τον Τζολάκη στους Ερυθρόλευκους, αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για τον 17χρονο (τότε!) άσο - Αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στον κρητικό σύλλογο, στον χαρακτήρα του, αλλά και στο γεγονός ότι πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτησή του.

"Με τον πατέρα του Κωνσταντίνου είμαστε φίλοι και μας τον είχε φέρει για να τον δούμε. Τον κρατήσαμε και το παιδί πήγε πολύ καλά. Είναι και πολύ καλό παιδί, άριστος χαρακτήρας, αλλά και πολύ δουλευταράς. Για αυτό και προχώρησε. Είναι πολύ ταπεινός, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είναι και άριστος μαθητής", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: "Έχει καλή σωματοδομή για τερματοφύλακας. Έχει προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και είμαι βέβαιος ότι έχει μέλλον μπροστά του. Θεωρώ ότι μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό και να έχει καλή καριέρα".

Στη συνέχεια ο Δ. Μαθιουλάκης αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον είχε ξεχωρίσει στα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής.

"Εγώ τον είχα πάει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, έτσι είχαμε μάθει τότε, αλλά δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση. Τον ήθελε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, σε εμάς τότε έπαιζε στα τμήματα υποδομής και λογικά εκεί θα τον είχε δει. Αν τον προσέξουν στην ομάδα, πιστεύω ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στο sportdog ο γενικός αρχηγός του Πλατανιά.

"Μεγάλος τερματοφύλακας ο Τζολάκης - Ο Ολυμπιακός έχει γκολκίπερ για 10 χρόνια"

Το sportdog είχε επικοινωνία για τον Τζολάκη και με τον Παναγιώτη κελεσίδη, παλαίμαχο άσο του συλλόγου που κάθισε επί σειρά ετών κάτω από τα ερυθρόλευκα δοκάρια, και γνωρίζει τα μυστικά της θέσης όσο ελάχιστοι.

"Ο Τζολάκης απέδειξε ότι είναι μεγάλος τερματοφύλακας, χρειάζεται να αποκτήσει την πείρα που πρέπει για να είναι σταθερά αυτός βασικός. Μου άρεσε πολύ κάτω από τα δοκάρια, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει γκολκίπερ για 10 χρόνια τουλάχιστον λόγω του Τζολάκη. Ίσως και παραπάνω. Χρειάζεται όμως να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες και η ομάδα στη θέση 1 δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ανέφερε στο σχόλιό του ο Π. Κελεσίδης... 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την... κλοπή της 10ετίας κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Κρούση για παίκτη του ΠΑΟΚ - Απάντηση Σαββίδη με 1.8 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags