Facebook Pixel Γιώργος Κουλακιώτης: "Έτοιμος για μεγάλη ομάδα ο Κουλιεράκης"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 23:49:00

Το πιστεύει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη - "Έτοιμος για μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα"

Sportdog Team
Το πιστεύει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη - "Έτοιμος για μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα"

Ο Κρητικός στόπερ του ΠΑΟΚ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και οι φήμες για το μέλλον του... οργιάζουν.

Στο Metropolis 95,5 παραχώρησε συνέντευξη ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, μιλώντας για το διαβόητο πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού και σχολίασε τη φετινή πορεία του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν ανεβάσει πανό που δεν ήταν σωστά, το τραβάνε λίγο παραπάνω και δεν νομίζω πως πρέπει να είμαστε έτσι. Ο Ελληνας οπαδός έχει χιούμορ οπότε πρέπει να το σκεφτούν λίγο παραπάνω όταν ανεβάζουν τέτοια πανό».

Για το διπλό στη Λεωφόρο και τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν και παιχνίδια που δεν θα παίξεις καλά, έχει ένα μοντάρισμα η ομάδα που είναι εκπληκτικό. Η ομάδα παίζει εκπληκτικά στην κόντρα αντεπίθεση, με τρομερή ταχύτητα και έχει παίκτες που μπορούν να την κουβαλήσουν όπως ο Τάισον, ο Κωνσταντέλιας, ο Ζίβκοβιτς. Είναι εκπληκτικός ο ΠΑΟΚ και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγλική ομάδα ήρθε για Ιωαννίδη, "τρελάθηκε" με Κουλιεράκη - Δίνουν μέχρι και 17 εκατ., τι ζητάει ο Σαββίδης!

Για τον Κουλιεράκη: «Η περσινή χρονιά συνεργασία με τον Ίνγκασον του έχει κάνει πάρα πολύ καλό και φαίνεται. Είναι ένας ώριμος και έτοιμος ποδοσφαιριστής για να αγωνιστεί όχι μόνο στον ΠΑΟΚ ως βασικός αλλά και σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει σωστές μεταβιβάσεις, μακρινή πάσα πάρα πολύ καλή, όταν κερδίζει η ομάδα παίρνει έξτρα αυτοπεποίθηση».

Για το που θα κριθεί ο τίτλος: «Στα ντέρμπι θα παιχτεί το πρωτάθλημα, ειδικά στα τρία που έχει ο ΠΑΟΚ μετά τα ευρωπαϊκά με την Μπριζ. Αν πάρει και τα τρία ντέρμπι, θα έχει το προβάδισμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags