Κι αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως ίσως στο ξεκίνημα του αγώνα να «θυσιαστεί» ο Μάνου Γαρθία για να μπει και τρίτος καθαρός χαφ. Ο Νταρίντα, λογικά θα παίξει πιο μπροστά σε αυτή την τριάδα, με τον Ζουλ να είναι ο δεύτερος σίγουρος μέσος, ενώ για την τρίτη θέση υποψήφιοι είναι οι Βερστράτε και Τζούρασεκ. Υπό κανονικές συνθήκες, ο Βέλεθ θα έπαιρνε κανονικά φανέλα βασικού ως αμυντικό χαφ, ωστόσο ο μικροτραυματισμός που έχει, σε συνδυασμό με την… έλλειψη διάθεσης για ρίσκο, βάζει σε «άλλες» σκέψεις τον Άκη Μάντζιο.

Στην άμυνα, σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Λαμία, πιθανότατα θα υπάρξει μία αλλαγή, η επιστροφή του Μοντόγια στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Φεράρι. Ο Κουέστα θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια, ο Οντουμπάτζο δεξιά και οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς στα στόπερ.

Όσο για την επίθεση, εκεί φαίνεται πως υπάρχει ένα ερωτηματικό και αφορά στο αριστερό άκρο. Φαβορί είναι ο Σαβέριο, ωστόσο τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Σαμόρα, που επιστρέφει. Από εκεί και πέρα, ο Σουλεϊμάνοφ θα διατηρηθεί δεξιά και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης, κυρίως σε πρόσωπο, όχι τόσο σε σχηματισμό. Άλλωστε είναι δεδομένο πως ο Άκης Μάντζιος, στα παιχνίδια των Playoffs, θέλει να δοκιμάσει διάφορα πράγματα ενόψει του τελικού, χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως έχουμε αναφέρει, ότι δεν θα… χτυπήσει όλα τα ματς του μίνι πρωταθλήματος.

Πηγή: sfina.gr