Facebook Pixel Οι 7 σίγουροι και τα ερωτηματικά του Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-03 12:28:00

Οι 7 σίγουροι και τα ερωτηματικά του Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Sportdog Team
Οι 7 σίγουροι και τα ερωτηματικά του Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Στις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα για το ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, εκτίμησε πως υπάρχουν επτά σίγουροι για την ενδεκάδα της «Ένωσης»: ο Αθανασιάδης στην εστία, οι Βίντα-Μουκουντί στις θέσεις των στόπερ, ο Ρότα σε ρόλο δεξιού μπακ, ο Ελίασον σε ένα από τα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Τσούμπερ πίσω από τον φορ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η θέση που θα επιλέξει ο Αργεντινός για τον Πινέδα.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις, άφησε ανοικτά όλα τα σενάρια για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, εκτίμησε πως ο Λιβάι Γκαρσία έχει ένα προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης, ενώ πρόσθεσε για τη θέση του αριστερού μπακ πως ο Πήλιος θα πάρει φανέλα βασικού είτε στη Λεωφόρο, είτε κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (07/04).

Αναφέρθηκε στους χώρους που μπορεί να αφήσει το «τριφύλλι» εξαιτίας της πίεσης που έχει για τη νίκη, τόνισε πως πάντα μετράνε οι αλλαγές για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ επισήμανε πως αν η ΑΕΚ φύγει με το «τρίποντο» θα έχει βγάλει νοκ άουτ δύο αντιπάλους της (Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό) από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφιά" Metrosport για ΑΕΚ και ΠΑΟ - "Φτάνει πια η ανισονομία - Σηκώνουν εμετικά πανό και..." (pic)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags