Facebook Pixel Λύνει τα... χέρια του Μάντζιου η εικόνα του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-04 04:24:00

Λύνει τα... χέρια του Μάντζιου η εικόνα του Άρη - Τεράστια βοήθεια ενόψει τελικού με βασικό παίκτη

Sportdog Team
Λύνει τα... χέρια του Μάντζιου η εικόνα του Άρη - Τεράστια βοήθεια ενόψει τελικού με βασικό παίκτη

Η παρουσία των Κίτρινων τον τελευταίο καιρό έχει δώσει τεράστια βοήθεια σε βασικό παίκτη της ομάδας, που είχε σοβαρό τραυματισμό ώστε να μην είναι στα... κόκκινα και να είναι απόλυτα έτοιμος στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Άρης: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα είναι απών ο Φραν Βέλεθ στα Play Off, καθώς έμεινε εκτός αποστολής του Άρη κόντρα στη Λαμία, ενώ δεν υπολογίζεται και για το αποψινό (3/4) ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην παίξει ούτε απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (7/4).

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός θυμήθηκε -στη δεύτερη θητεία του στον Άρη- τις εποχές που έπαιζε ως αμυντικός μέσος, κάτι που έκανε και σε λίγα παιχνίδια και στην προηγούμενη παρουσία του με τα «κιτρινόμαυρα».

Η τεχνική ηγεσία του Άρη δείχνει πως τον εμπιστεύεται εκεί, έχοντας στο μυαλό της παράλληλα πως πρέπει να τον «χωρέσει» στο αρχικό σχήμα, όταν υπάρχει η δυνατότητα, και από τη στιγμή που τα μετόπισθεν «κλείνουν» συνήθως με Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Ο Βέλεθ, τον προσεχή Ιούνιο συμπληρώνει 33 χρόνια ζωής, οπότε εξυπακούεται ότι η διαχείριση του σώματός του πρέπει να γίνει ακόμη πιο ιδιαίτερη και προσεκτική, υπό την έννοια ότι το μυϊκό του είναι επιβαρυμένο, όπως διαπιστώθηκε και λίγο διάστημα, αφότου επέστρεψε στον Άρη.

Ο Φραν Βέλεθ, παρά το ιατρικό του ιστορικό, πάντως, τα δίνει... όλα και σε ορισμένα από τα ματς, που αγωνίστηκε, ήταν από τους κορυφαίους του Άρη, κάτι που περιέχει αρκετή σημειολογία, αλλά και ουσία. Ο Ίβηρας αμυντικός το ζει στο... τέρμα, αλλά χρειάζεται και σύνεση σε ό,τι αφορά τον οργανισμό του.

Γενικώς, το -μέχρι στιγμής- δείγμα του είναι παραπάνω από ικανοποιητικό και αν δεν είχε τα διάφορα και πολλά προβλήματα τραυματισμών, η καριέρα του, όπου κι αν έπαιξε, θα είχε τελείως διαφορετική εξέλιξη.

Το «σήμερα», όμως, λέει πως ο Βέλεθ χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση σε ό,τι αφορά την προπόνηση, τον χρόνο και τον τρόπο, που παίζει στους αγώνες, ώστε να μην αναγκάζεται σε απουσία, όπως τώρα με Λαμία και Ολυμπιακό.

Η απουσία του Βέλεθ, ο οποίος πάντως δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, δεν βγάζει τον Άκη Μάντζιο από τον προγραμματισμό του για τον απλούστατο λόγο ότι ο Έλληνας τεχνικός θέλει να τον έχει υγιή και όχι με τον μόνιμο φόβο των μυϊκών ενοχλήσεων ή τραυματισμών.

Και από τη στιγμή που το ρόστερ διαθέτει επιλογές πρώτου πλάνου (Βερστράτε, Ζουλ, Νταρίντα) και δεύτερου (Ντουκουρέ, Τζούρασεκ), τότε και ο Μάντζιος δεν είναι διατεθειμένος  να ρισκάρει με τον Βέλεθ.  

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που φεύγει από τον ΠΑΟ - Η εντολή Τερίμ σε Αλαφούζο, ο Νο1 στόχος και ο πρώην του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags