Facebook Pixel ΠΑΟ - ΑΕΚ: Πήρε θέση ο Βαρούχας - "Γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Μπακασέτα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-04 00:44:00

Πήρε θέση ο Βαρούχας για Λεωφόρο: "Γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Μπακασέτα" - Τι είπε για το γκολ της ΑΕΚ (Vid)

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Βαρούχας για Λεωφόρο: "Γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Μπακασέτα" - Τι είπε για το γκολ της ΑΕΚ (Vid)

Ο Τσέριν ήταν εκτεθειμένος, όμως το 1-1 του Τριφυλλιού δεν ακυρώθηκε. Τι συνέβη; Ο Καθηγητής διαιτησίας έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις στην ΕΡΤ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Περέιρα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αποδείχθηκαν δικαιολογημένες οι ανησυχίες που υπήρχαν για τον Πορτογάλο ρέφερι πριν τη σέντρα.

Σχετικά με τα γκολ που "σήκωσαν" την περισσότερη συζήτηση πάντως, ο παλαίμαχος διαιτητής δικαίωσε ρέφερι και VAR για τις αποφάσεις τους.

Για το 1-0 της ΑΕΚ τόνισε πως δεν υφίσταται κάποια παράβαση, αφού ούτε φάουλ του Ελίασον στον Χουάνκαρ υπήρξε ούτε η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου πριν βγει η ασίστ.

 

<meta content="Παναθηναϊκός - ΑΕΚ | 0-1, η επιμονή του Ελίασον έφερε το γκολ για την 'Ένωση" ,="" σκόρερ="" ο="" Βίντα"="" itemprop="name">

Αναφορικά με το 1-1 του Παναθηναϊκού, υποστήριξε πως επίσης μέτρησε ορθώς, αναλύοντας το γιατί ο Τσέριν δεν επηρέαζε τη φάση. Όπως είπε, ο Σλοβένος άσος μπορεί να ήταν σε θέση οφσάιντ, όμως δεν έκανε κίνηση προς την μπάλα ούτε επηρέασε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα στη θέση που βρισκόταν.

 

Κατά τα άλλα, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε ότι ο Μάνταλος θα έπρεπε να έχει δει κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ με τα δύο πόδια στον Μπακασέτα στο πρώτο ημίχρονο. Συμφώνησε με τη υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 28' (πτώση Γεντβάι και Ιωαννίδη), αλλά και με το φάουλ για κίτρινη κάρτα, που έκανε ο Ακαϊντίν στο 91' (από την εκτέλεσή του παραλίγο να σκοράρει ο Γκατσίνοβιτς για την ΑΕΚ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ακούει κανέναν ο Τερίμ, με… τρέλες μέχρι τέλους - Ηγέτης ο Ιωαννίδης - Έχασε την ευκαιρία ο… αόρατος!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags