Facebook Pixel Αυτός μια από τις καλύτερες μεταγραφές του ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-05 00:50:00

To... φωνάζει γνωστός μάνατζερ - Αυτός μια από τις καλύτερες μεταγραφές του ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια

Sportdog Team
To... φωνάζει γνωστός μάνατζερ - Αυτός μια από τις καλύτερες μεταγραφές του ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός ατζέντης όπου και αναφέρθηκε σε ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αποθέωσε συγκεκριμένο παίκτη για την παρουσία του στην ομάδα.

Τάσος Μαραγκοζίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μάνατζερ που συνεργάστηκε με τον εκπρόσωπο του Στέφαν Σβαμπ προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Με αφορμή, λοιπόν, τα δύο γκολ που σημείωσε στη χθεσινή αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» κόντρα στη Λαμία, ο μάνατζερ του έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή, ενώ έφερε στο επίκεντρο της συζήτησης και το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

«Μίλησα σήμερα μαζί του. Ο Στέφαν δεν όταν πολύ ικανοποιημένος από το παιχνίδι, εκτός φυσικά από τα γκολ και τη νίκη. Λέει πως δεν κάνανε και την καλύτερη εμφάνιση. Θέλουν να γυρίσουν από την Αθήνα όντας στη κορυφή της βαθμολογίας, αυτός είναι ο στόχος.

Είναι ένα παιδί που πάντα είναι χαμηλών τόνων, του αρέσει η δουλειά, οικογενειάρχης και φουλ επαγγελματίας. Με κάνει και μένα περήφανο όταν ακούω τέτοια λόγια για ένα παιδί που έφερα εγώ στην Ελλάδα. Για μένα είναι μια από τις καλύτερες μεταγραφές στον ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία, όχι μόνο επειδή την έκανα εγώ. Για να μην πω και σε όλη την Ελλάδα. Είναι αρχηγός με τα τα όλα του, πάντα βαδίζει μπροστά».

Αναφορικά, με την ανανέωση συμβολαίου του, τόνισε πως: «Και για τη ανανέωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να το βάλει στο μυαλό του να δουλέψει, γιατί δεν το έχουν συζητήσει ακόμα. Ας είναι 33 χρονών, έχει μια συντήρηση ζωής που το σώμα του αντέχει να παίξει ακόμη τρία χρόνια, φυσικά στον ΠΑΟΚ.

Το φαντάζεται να μείνει εδώ, η οικογένειά του είναι πολύ ευχαριστημένη εδώ. Με όλα αυτά φαντάζεται πως θέλει να ανανεώσει και να συνεχίσει εδώ τη καριέρα του.»

Τέλος, για το αν πιστεύει ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του πως μπορούν να κατακτήσουν τους δύο στόχους, δηλαδή τον ευρωπαϊκό τίτλο αλλά και το εγχώριο πρωτάθλημα: «Του αρέσει να σκέφτεται παιχνίδι με παιχνίδι. Φυσικά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, αλλά όλες οι ομάδες είναι καλές, με ποιότητα. Θέλει κάθε παιχνίδι προσοχή, αλλά είναι αισιόδοξος πως θα το πάρουν το πρωτάθλημα.

Όσο για το ευρωπαϊκό, είναι μια ευκαιρία που μπορεί να γίνει, χωρίς να υποτιμήσω τους αντιπάλους. Έχει τις δυνατότητες και φυσικά θέλει να πάρει έναν ευρωπαϊκό τίτλο, όλοι οι αθλητές το θέλουν», είπε ο Τάσος Μαραγκοζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη ελληνική ομάδα και όχι ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε Βούκτσεβιτς - Υπογράφει δύο Έλληνες ο Μπαρτζώκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags