Facebook Pixel Βαρούχας: "Οι ξένοι διαιτητές ήταν παιδική χαρά"- Απίθανη ατάκα για Σαμάτα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-04 18:03:00

Βαρούχας: "Οι ξένοι διαιτητές ήταν... παιδική χαρά" - Απίθανη ατάκα για τον Σαμάτα!

Sportdog Team

Σκληρή κριτική του Παναγιώτη Βαρούχα στους διαιτητές των αναμετρήσεων Ολυμπαικός - Άρης και Παναθηναίκός - Άρης!

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής και νυν καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας τα σφυρίγματα των διαιτητών στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των Play Off. Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το πέναλτι που κέρδισε ο Σαμάτα, ενώ έκανε και έναν σύντομο απολογισμό για τη φετινή διαιτησία συνολικά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:

Αρχικά, για την απόφαση το πέναλτι να εκτελεστεί από τον Στέφαν Σβαμπ και όχι από τον Σαμάτα, σχολίασε πως: «Εγώ σου λέω έβαζες τον Σαμάτα να εκτελέσει το πέναλτι και το έχανε. Τον έχανες τον Σαμάτα μετά; Ο Λουτσέσκου δεν είναι χθεσινός. Ο κόσμος μπορεί να φωνάζει και να λέει, δεν αναλαμβάνουν όμως αυτοί την ευθύνη. Το παιδί το τελειώνεις μετά, το καις! Advertisement Εγώ αν ήμουν Σαμάτα δεν θα αναλάμβανα τέτοια ευθύνη εις βάρος του εαυτού μου. Είναι ρίσκο. Θα παίξει ένα άλλο παιχνίδι που δεν θα έχει βαθμολογική σημασία, ας βαράει στη προπόνηση!»

Για τις διαιτησίες στις χθεσινές αναμετρήσεις: «Ο Κατσικογιάννης στον αγώνα του ΠΑΟΚ ήταν άριστος, και το πέναλτι έδωσε, όλα. Εγώ απορώ γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες τη Λαμίας, αφού βλέπουν ότι κάνει παράβαση, ήταν πέναλτι καθαρό. Ο ίδιος που έκανε την παράβαση, άρχισε σιγά σιγά να την κάνει. Αλλά αν ήταν ξένος ο διαιτητής, θα διαμαρτυρόντουσαν!

 
 

Αυτοί οι δύο ξένοι που ήρθανε ήταν παιδική χαρά. Ήταν πολύ λίγοι, αλλά φυσικά δεν έτυχε η μεγάλη φάση για να μπορούν να εκτεθούν. Έδιναν κάτι φάουλ ανάποδα, κάτι κάρτες, άλλες δίνανε, άλλες δεν δίνανε...

Στον Ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά ένας παίκτης του Άρη τραβάει έναν παίκτη του Ολυμπιακού και πρέπει να του είχε σκίσει τη φανέλα. Και του δίνει απλά φάουλ και όχι κίτρινη. Και ήταν Τετάρτη, σε άλλα πρωταθλήματα δεν είχαν ανάγκη να παίξουν στην πατρίδα τους. Αλλά η κακή φήμη της χώρας μας ότι εδώ κακοπερνάνε είναι αυτή που τους αναγκάζει να δηλώνουν κόλλημα για την Ελλάδα».

Τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό στη φετινή χρονιά από άποψη διαιτησίας: «Η διαιτησία είναι καλή λόγω VAR, γιατί όλοι οι διαιτητές αποφεύγουν τις δύσκολες φάσεις και πηγαίνουν να τις δούνε στο VAR. Δεν παίρνουν τις αποφάσεις την ώρα που γίνονται, δεν τα δίνουν. Σημασία έχει ότι το VAR έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση ο Βαρούχας για Λεωφόρο: "Γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Μπακασέτα" - Τι είπε για το γκολ της ΑΕΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags