''Παρακολουθούμε αυτό το συναρπαστικό μίνι Πρωτάθλημα που παιχνίδι με παιχνίδι αλλάζουν τα πάντα και αποκτά ενδιαφέρον. Θα συμφωνήσω με την δήλωση του Αλμέιδα ''ότι τη μία αγωνιστική πετάμε στον ουρανό και την άλλη στην κόλαση''. Μέχρι το τέλος θα ελπίζουν όλοι για τον τίτλο. Πέρα από τα φαβορί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ακολουθούν από πίσω Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός που περιμένουν ένα στραβοπάτημα των δικεφάλων για να πλησιάσουν''.

Για την κακή εμφάνιση και την ήττα του Άρη στο Καραϊσκάκης: ''Είδαμε έναν πάρα πολύ καλό Ολυμπιακό με πρέσινγκ και κίνηση και μια ομάδα που έχει πλάνο και σχέδιο μέσα στο γήπεδο και γενικώς από την έλευση του Μεντιλίμπαρ και μετά η ομάδα βγάζει μια φρεσκάδα, ενώ έχει αλλάξει άρδην και η ψυχολογία της μετά την μεγάλη ανατροπή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Ευρώπη.  

Όσον αφορά τον Άρη, πέρα από ένα σουτ του Οντουμπάτζο στο δεύτερο λεπτό δεν μπορούσε να φτάσει την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου. Το χαρακτηριστικό του Άρη σε όλα τα παιχνίδια ήταν το πάθος και η ταχύτητα και κάτι τέτοιο δεν είδαμε χθες στο Καραϊσκάκης. Επειδή την 4η θέση δεν μπορεί να την πλησιάσει το μυαλό όλων στο σύλλογο είναι στον τελικό Κυπέλλου. Βέβαια, οι παίκτες του Άρη πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια των πλέι οφ να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον τελικό''.

Για την μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ: 

''Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από μία άσχημη εβδομάδα και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ και παρόλα αυτά κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή την ΑΕΚ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση από το χθεσινό παιχνίδι ήταν ότι ο Μπακασέτας μαζί με τον Ιωαννίδη παρά τα όσα πέρασαν και άκουσαν μετά τον αποκλεισμό στη Γεωργία ήταν αυτοί που γύρισαν και παρακίνησαν τους συμπαίκτες τους να γυρίσουν το κοβμικό παιχνίδι με την ΑΕΚ και να το κερδίσουν''.  

Για το πώς θα διαχειριστούν τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός: 

''Εγώ έχω την εντύπωση ότι θα αντέξουν και οι δύο ομάδες γιατί έχουν ρόστερ από πίσω τους. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μεγάλη υπόθεση και δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Αυτό το είδαμε στον ΠΑΟΚ που πέρασε μια κρίση, αλλά μέσω της Ευρώπης την ξεπέρασε. Τρελαίνομαι για να δω μια ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ρίξει μεγαλύτερη βαρύτητα στην Ευρώπη γιατί πρέπει να αλλάξουν πολλά στο Πρωτάθλημα ώστε να κόψει πρώτος το νήμα''.