Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βασικός ο Παλάσιος με Άρη, στα χαφ ο Αράο
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-05 17:03:00

Βασικός ο Παλάσιος με Άρη - Απόφαση Τερίμ για το που θα παίξει ο Αράο!

Sportdog Team
Βασικός ο Παλάσιος με Άρη - Απόφαση Τερίμ για το που θα παίξει ο Αράο!

Ο Φατίχ Τερίμ καταστρώνει τα πλάνα του για το διπλό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Μονόδρομος είναι η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Άρη, προκειμένου να έχει αντίκρισμα το «τρίποντο» κόντρα στην ΑΕΚ, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάμε για μια πολύ μεγάλη μάχη στη Θεσσαλονίκη. Για να έχει αξία η νίκη με ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει, όσο περνάει ο καιρός, περιθώριο να διορθώσεις μια ήττα, οπότε πρέπει να κερδίσει τον Άρη. Αν φέρει ισοπαλία και έρθει ισοπαλία και το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, θα μιλάμε για μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Αν καταφέρει μετά να πάρει όλα τα ντέρμπι, οκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος με Τερίμ ξένος του Παναθηναϊκού - Του είπε δημόσια πολλά... πιπεράτα και τον "εξαφάνισε" με ΑΕΚ!

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, ο Άρης θα παίξει στο 200%, παρότι στα άλλα ματς έκανε ένα rotation. Ο Παναθηναϊκός έχασε στο ίδιο γήπεδο, μια ήττα που τον πλήγωσε πάρα πολύ. Ο Τερίμ γνωρίζει πολύ καλά πλέον ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, ξέρει τη σημασία του αγώνα. Για εμένα θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει να δέχεται πρώτος γκολ, για να ανατρέψει μετά το αποτέλεσμα. Να έχει μια ισορροπία και να είναι συγκεντρωμένος».

Παράλληλα, σχετικά με την 11άδα των «πράσινων» την Κυριακή, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι στο μυαλό του Τερίμ είναι να παίξει στα χαφ ο Αράο και πως ο Παλάσιος θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, καταγράφοντας τους πιθανούς επικρατέστερους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags