Άρης: Πολύ σημαντική εξέλιξη στους Κίτρινους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (7/4) για την 4η αγωνιστική των play off της Super League μιας και όπως έγινε γνωστό στην προπόνηση της Παρασκευής (5/4) ο Άκης Μάντζιος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να λαμβάνουν κανονικά μέρος, κάτι που σημαίνει πως πάει στον προσεχή αγώνα χωρίς απουσίες.

"Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (07/04, 19:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων)", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" σέντερ με 16,3 π. και 13,1ρ. ο Αταμάν - Εξετάζει ψηλό από την Ελλάδα - Μεγάλος αντίπαλος για Χεζόνια!