Facebook Pixel "Καψούρα" Μόγες ο Φώτης Ιωαννίδης - Ο όρος για μεγάλη πρόταση από Αγγλία
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-06 19:33:00

Τον είδε... και τρελάθηκε - "Καψούρα" Μόγες ο Ιωαννίδης - Ο μοναδικός όρος για τη μεγάλη πρόταση από Αγγλία!

του Νίκου Στεργίου

Νέος δυνατός "μνηστήρας", αποφασίζει ο Αλαφούζος. Χορός εκατομμυρίων τα τελευταία 24ωρα για τον Έλληνα άσο, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και με τις τελευταίες του εμφανίσεις έχει εντυπωσιάσει όσες ομάδες ήρθαν στην Ελλάδα να τον τσεκάρουν (και) από κοντά...

Παναθηναϊκός: Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι σε περίοπτη θέση για να πάρει μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι και, μάλιστα, για ομάδα που εκ των πραγμάτων θα έχει μεγάλο πορτοφόλι! Το όνομά του έχει συνδεθεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι τη Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο η Λανς όμως είναι ομάδα που επιστρέφει ξανά και ξανά στο ρεπορτάζ ως πάγια ενδιαφερόμενη.

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να φαίνεται ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα αν το ποσό θα είναι πάνω ή κάτω από τα 20, αν βρεθεί ομάδα επίσημα στην πόρτα του Παναθηναϊκού. Ο Ιωαννίδης άλλωστε βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα, και το market value τού παίκτη στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο έχει σκαρφαλώσει στα 10 εκατ. ευρώ - Αν και μόλις τον Σεπτέμβριο του 2023 (πριν από 7 μήνες δηλαδή!) ήταν στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Για αυτό δεν πληρώνει πάνω από 20 εκατ. ευρώ η Λανς - Επιθετικός με 30 εκατ. - Ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα

Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα: Η Λανς είναι ομάδα που ψάχνει την ελληνική αγορά, έχει πηγές και καλή ενημέρωση και, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε σκάσει πρόταση δεκάδων εκατ., ευρώ προς την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και φέτος, με τον Ιωαννίδη;

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, βαθύ γνώστη τού ποδοσφαίρου στη Γαλλία, για να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες.

"Η Λανς, όμως, ήθελε το περασμένο καλοκαίρι τον Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ, δεν τον είχε αποκτήσει. Αλλά είχε δώσει 30 εκατ. ευρώ για να πάρει από τη Μονπελιέ τον Ελί Γουαχί", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος για να συμπληρώσει για τα χρήματα που μπορεί να δαπανήσει μια ομάδα από τη γαλλία:

"Δεν ξέρω αν θα έδιναν ποσό πάνω από 20 εκατ. ευρώ. Όχι λόγω της αξίας τού Ιωαννίδη αλλά γιατί προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό μετράει πολύ, για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι προβεβλημένο".

Τον "ζαχαρώνουν" και στην Αγγλία - Ομάδα που πληρώνει 50 εκατ. ευρώ!

Ξέρετε ποια ομάδα έχει, ψηλά, στη λίστα της το όνομα του Ιωαννίδη, αν και δεν έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία πολύ στην Ελλάδα; Η Γουέστ Χαμ! Κλαμπ που τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Αγγλία φέτος, έχει τεράστιο πορτοφόλι και έχει φτάσει να δώσει ακόμα και 50 εκατ. ευρώ για την αγορά επιθετικού - Τα είχε δώσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης πριν από μερικά χρόνια για τον Σεμπάστιαν Αλέ!

Πολλά λεφτά για επιθετικό είχε δώσει και το περασμένο καλοκαίρι στη Σασουόλο για τον Τζιανλούκα Σκαμάκα, με 28,5 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει και μια σειρά από άλλες περιπτώσεις που δόθηκαν πολλά χρήματα για επιθετικό.

Αυτό σημαίνει ότι η Γουέστ Χαμ θα κινηθεί για τον Φώτη; Σαφώς όχι! Αλλά το γεγονός ότι παρακολουθεί την περίπτωσή του και, αν θελήσει, έχει πορτοφόλι για να ρίξει χρήματα στην αγορά, είναι γεγονός. Και μην αναρωτηθείτε πώς θα ανοίξει την πόρτα τής Premier League ο Αλαφούζος για πωλήσεις, καθώς στο Νησί ο Ατζούν έχει δική του ομάδα - Τη Χαλ! Υπάρχουν επαφές στην Αγγλία, δηλαδή, και μάλιστα σε υψηλά κλιμάκια.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πάντως καλά την αγορά και το παρασκήνιο των μεταγραφών, επιμένουν πως αν ο Ντέιβιντ Μόγες παραμείνει στον πάγκο, όπως αναμένεται, σίγουρα θα γίνει κίνηση με καλά χρήματα για τον Φώτη Ιωαννίδη. Και ο Έλληνας άσος γουστάρει πολύ Αγγλία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί "γύρισε" ο Κουτσολιάκος σε ΠΑΟ - Βαγιαννίδης, Πέλκας, "Σταφ"... Φορτούνης - "Ούτε ευρώ πάνω για Ιωαννίδη"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags