Facebook Pixel Στόπερ από Ελλάδα βρήκε ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-06 20:55:00

Στόπερ από Ελλάδα βρήκε ο Ολυμπιακός - "Μπάλα σε υψηλό επίπεδο, αμυντικός με γκολ" - Πρώην του ΠΑΟΚ!

του Γιώργου Κτενά
Στόπερ από Ελλάδα βρήκε ο Ολυμπιακός - "Μπάλα σε υψηλό επίπεδο, αμυντικός με γκολ" - Πρώην του ΠΑΟΚ!

Ο νεαρός άσος πιάνει εύκολα Λιμάνι λόγω... Πασχαλάκη! Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξεχώρισαν οι Πειραιώτες από τη Super League, είναι κεντρικός αμυντικός, που βοηθάει στο build up παιχνίδι και σκοράρει από στημένα.

Υπάρχει ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού με 10 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, 4 στο Κύπελλο και 1 στα πλέι άουτ, σε ηλικία μάλιστα 23 ετών (άρα όχι κάποιος πιτσιρικάς που μπορεί να έχει μεγαλύτερο potential) που να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό;

Κι όμως υπάρχει και είναι ο στόπερ Νίκος Γκοτζαμανίδης, που από το 2015 μέχρι και το 2020 βρέθηκε στο Λιμάνι προερχόμενος από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αλλά το καλοκαίρι του 2020 έμεινε ελεύθερος για να μετακομίσει στην ΑΕΛ.

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στον Πανσερραϊκό, που μόλις είχε πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος, κι έχει συμβόλαιο με την ομάδα τού Πάμπλο Γκαρσία μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Προφανώς αυτό όμως έχει μικρή σημασία αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, δηλαδή ομάδα που μπορεί να δώσει χρήματα και να πάρει όποιον παίκτη θέλει.

Ο 23χρονος άσος έχει κοινό μάνατζερ με τον Πασχαλάκη και τον Παπακανέλλο, που βρίσκονται ήδη στον Ολυμπιακό, ενώ είναι διεθνής με τις Κ16, 17, 18, 19 της Εθνικής Ελλάδας. Ο Νίκος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός όσο και ως αριστερός στόπερ και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο αγγίζει τις 250.000 ευρώ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, προπονητή που συνεργάστηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΛ, προκειμένου να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τον παίκτη.

"Μπάλα σε υψηλό επίπεδο αν... - Καλός με την μπάλα και βοηθάει στο build up - Στιλ Παρασκευά Άντζα"

"Είναι παιδί που αν δουλέψει υπάρχει η δυνατότητα για να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Tα σωματικά του προσόντα τον βοηθούν, είναι καλός σε αμυντικό αλλά και επιθετικό κομμάτι - Μπορεί να σκοράρει στα στημένα. Είναι στόπερ-στόπερ, από τα παιδιά που σε ταχύτητα δεν είναι πολύ γρήγορος αλλά είναι προς το γρήγορος", ανέφερε αρχικά ο Π. Γκουτσίδης και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Καλός με την μπάλα, βοηθάει στο build up παιχνίδι, είναι παιδί με προσωπικότητα, δεν κωλώνει και δεν κρύβεται μέσα σε ένα παιχνίδι".

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του, για να γίνει πιο κατανοητή η εικόνα του;

"Έχει στο στιλ τού Παρασκευά Άντζα, χωρίς να μιλάω για την αξία. Δεν είναι ισάξιος για τον Άντζα, αλλά έχει αυτό το στιλ".

"Μπορεί και αμυντικός μέσος - Με αυτόν παίζει στην 11άδα του Ολυμπιακού"

Μπορεί να βρεθεί/σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού;

"Πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί, αλλά δεν μπορείς να πάρει έναν παίκτη και να τον βάλεις στα βαθιά έτσι. Αν τον παρακολουθούν στενά, ξέρουν γιατί τον θέλουν. Έχει πάντως το πακέτο που αν δουλέψει, μπορεί να μπει στην ομάδα του Ολυμπιακού".

Σε ποιες άλλες θέσεις μπορεί να προσφέρει;

"Τα προσόντα του είναι τέτοια που, κατά συνθήκη, μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος. Γιατί η τεχνική του τον βοηθάει για να το κάνει".

Με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα του Ολυμπιακού, με βάση το υλικό που υπάρχει τώρα στην ομάδα;

"Το πιο σημαντικό είναι να έχει έμπειρο παίκτη κοντά του, για να τον καθοδηγεί. Δεν θα τον έβαζα με παίκτη που δεν έχει εμπειρία στην άμυνα δηλαδή".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Χουάνγκ για μεγάλη ελληνική ομάδα - Νο1 στόχος το καλοκαίρι - "Δεύτερες σκέψεις" για Καμαρά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags