Facebook Pixel Sportdog.gr | Κετσετζόγλου: "Καίγεται για νίκη η ΑΕΚ, με 5/5 εντός έδρας πιστεύω πως θα είναι πρωταθλήτρια"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-07 13:05:00

Κετσετζόγλου: "Καίγεται για νίκη η ΑΕΚ, με 5/5 εντός έδρας πιστεύω πως θα είναι πρωταθλήτρια"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Καίγεται για νίκη η ΑΕΚ, με 5/5 εντός έδρας πιστεύω πως θα είναι πρωταθλήτρια"

Η πιθανή ενδεκάδα του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πολύ κρίσιμο για την προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της είναι για την ΑΕΚ το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (20:30), όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ καίγεται για τη νίκη μετά την ήττα στη Λεωφόρο για να περάσει ξανά τον ΠΑΟΚ και να διατηρήσει ή να αυξήσει την απόσταση από τους υπόλοιπους. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι προβληματικό, ειδικά η ήττα θα είναι πολύ άσχημη. Πρέπει η ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί την έδρα της και πιστεύω πως αν κάνει το 5/5 στην έδρα της, μπορεί να είναι πρωταθλήτρια ακόμη κι αν δεν κάνει μεγάλα αποτελέσματα εκτός έδρας», σημείωσε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Θεωρώ δεδομένο πως θα είναι βασικός ο Πινέδα και ο Τσούμπερ μπορεί να γυρίσει στη θέση του, πίσω από τον φορ. Ίσως δούμε στα μπακ κάποιον εκ των Πήλιου ή Σιντιμπέ, ακόμη δεν ξέρουμε αν θα παίξει στην κορυφή ο Γκαρσία ή ο Πόνσε. Πλέον είναι δύσκολο να προβλέψεις και την αποστολή», ανέφερε.

Τέλος, για την επέτειο 25 ετών από την επίσκεψη της ΑΕΚ στο υπό βομβαρδισμό Βελιγράδι είπε πως «… αποτελεί ορόσημο για τα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας και θα υπάρχει ειδική ενότητα στο μουσείο που σύντομα θα ανοίξει».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 3+1 πρώτες μεταγραφές της ΑΕΚ - Δύο Έλληνες, παίκτης του Άρη και... χαφάρα - "Τέλος" ο Αραούχο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags