Facebook Pixel Super League: Αγανάκτησε και ο Βαρούχας με τον διαιτητή στο Άρης-ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 00:32:00

Αγανάκτησε ο Βαρούχας με τον διαιτητή στο Άρης-ΠΑΟ: "Για γέλια και κλάματα" - Παραλίγο αλλοίωση στο 89’! (Vid)

Sportdog Team
Αγανάκτησε ο Βαρούχας με τον διαιτητή στο Άρης-ΠΑΟ: "Για γέλια και κλάματα" - Παραλίγο αλλοίωση στο 89’! (Vid)

Έδειξε τα λάθος σφυρίγματα και τη φάση του 89' και σημείωσε πως αν έδειχνε όλα τα ανάποδα σφυρίγματά του ρέφερι, θα γέμιζε την εκπομπή...

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν η ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα στην Αθλητική Κυριακή για τα ματς της 4ης αγωνιστικής των Πλέι οφ. Ο καθηγητής διαιτησίας έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τις αποφάσεις του Στίλερ στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά πως η παρουσία του Στάβρεφ στο Άρης - Παναθηναϊκός ήταν... για γέλια και για κλάματα!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Σωστές ήταν σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα οι περισσότερες αποφάσεις διαιτητή και VAR στις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως τόνισε, σωστά κατακυρώθηκε το 1-0 της ΑΕΚ, αφού δεν υπάρχει χέρι του Γκαρσία στην αρχή της φάσης, ενώ το ίδιο ισχύει για το 2-2 του ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπήρξε ούτε επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη στον Βίντα ούτε χέρι από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ.

 
 

Επίσης, ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε ότι ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο 5', όταν ο Μπάμπα βρήκε τον Ρότα με το αριστερό πόδι.Αντιθέτως, ο Στίλερ δεν αποφάσισε σωστά σε δύο φάσεις. Έπρεπε να δώσει φάουλ για την ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Άμραμπατ στον Ζίβκοβιτς στο 5', αλλά και στο 82', όταν ο Βίντα ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ εκτός μεγάλης περιοχής.

Άρης - Παναθηναϊκός

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ειπε χαρακτηριστικά πως αν έβαζε όλες τις φάσεις με τα λάθη του διαιτητή Στάβρεθ, το βίντεο θα κρατούσε όσο ολόκληρη η εκπομπή!

Ξεκίνησε την ανάλυσή του από ένα φάουλ του Νταρίντα στον Μπακασέτα στο 7', που δεν σφυρίχθηκε αν και ο παίκτης του Άρη κλώτσησε αυτόν του Παναθηναϊκού. Συνέχισε με ένα φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής που κακώς δόθηκε υπέρ του Άρη στο 32' γιατί ο Γεντβάι διώχνει την μπάλα και δεν βρίσκει τον Σαβέριο. Μάλιστα τόνισε πως ευτυχώς που η παράβαση δεν έγινε λίγο πιο μπροστά διότι ο διαιτητής θα σφύριζε πέναλτι.

Στο 43' ο ρέφερι έδωσε άουτ σε φάση που θα έπρεπε να καταλογιστεί κόρνερ υπέρ του Άρη, ενώ στο 47' δεν είδε φάουλ του Αράο στον Μορόν, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα, θα έπρεπε να υποδείξει φάουλ και να "κιτρινίσει" τον Ζουλ στο 54' επειδή ανέτρεψε τον Μπερνάρ πιάνοντάς τον από τον λαιμό, ωστόσο δεν σφύριξε ούτε καν φάουλ.

Τέλος, ο παλαίμαχος διαιτητής υποστήριξε πως υπήρξε λάθος απόφαση στο 89', η οποία παραλίγο να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Όπως είπε, ο Βερστράτε έκανε φάουλ στον Μαντσίνι, όμως ο ρέφερι το έδωσε ανάποδα. Από την εκτέλεση του φάουλ, παραλίγο ο Άρης να ισοφαρίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σώθηκε από την παραβίαση της εστίας του χάρη επέμβαση του Γεντβάι πάνω στη γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Χάλασε το μυαλό του ΠΑΟ ο διαιτητής - Την κατάλληλη ώρα ο Σπόραρ, αλλάζει τα πάντα ο Αράο - Μήνυμα σε Τερίμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags