Facebook Pixel Έγραψε ιστορία ο Κωνσταντέλιας με ΑΕΚ - Έσπασε το πρώτο... φράγμα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 17:25:00

Έγραψε ιστορία ο Κωνσταντέλιας με ΑΕΚ - Έσπασε το πρώτο... φράγμα

Sportdog Team
Έγραψε ιστορία ο Κωνσταντέλιας με ΑΕΚ - Έσπασε το πρώτο... φράγμα

Ξανά βασικός ήταν ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά και κόντρα στην Ένωση και μάλιστα κατάφερε με τη συμμετοχή να σπάσει ένα πρώτο προσωπικό ρεκόρ με την ομάδα του.

ΠΑΟΚ: Μόλις στα 21 χρόνια του, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί σημείο αναφοράς στον ΠΑΟΚ, παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του. Και είναι ένας από τους πιο συνεπής ποδοσφαιριστής και μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες είναι και… 100άρης!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, στη χθεσινή ισοπαλία με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτασε τις 100 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο, με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και της Έουπεν.

Συγκεκριμένα, έχει 92 εμφανίσεις με τους ασπρόμαυρους και πιο αναλυτικά 64 αγώνες για το πρωτάθλημα, 11 στο Κύπελλο και 17 στην Ευρώπη, από τις 17 Ιανουαρίου 2021, που έκανε τι ντεμπούτο του. Σε αυτές θα πρέπει να προστεθούν και οι 8 παρουσίες που είχε με τη βελγική Έουπεν, όπου έπαιξε δανεικός στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2021/22.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό δεν παίζει ο Πασχαλάκης - Γιόβετιτς ο... νέος Φορτούνης για Μεντιλίμπαρ - Ποιον "τέλειωσε" στη Λαμία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags