Facebook Pixel Βάζει... πλάτη παίκτης του ΠΑΟΚ! Τρομερές ατάκες για Σβαμπ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 14:25:00

Βάζει... πλάτη παίκτης του ΠΑΟΚ! Τρομερές ατάκες για Σβαμπ και ξένους διαιτητές - "Φάγαμε ηλίθιο γκολ με ΑΕΚ"

Sportdog Team
Βάζει... πλάτη παίκτης του ΠΑΟΚ! Τρομερές ατάκες για Σβαμπ και ξένους διαιτητές - "Φάγαμε ηλίθιο γκολ με ΑΕΚ"

Δηλώσεις σε Μέσο του εξωτερικού έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ένωση ξένος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα στο εσωτερικό της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Στέφαν Σβαμπ και Τόμας Μούργκ μίλησαν μετά το τέλος του ντέρμπι του Δικεφάλου του Βορρά με την ΑΕΚ, στο Kicker, με τον δεύτερο να αναφέρεται στο μέλλον του πρώτου στην ομάδα, ενώ έδωσαν απαντήσεις για τη μάχη του τίτλου και τους ξένους διαιτητές.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα. Γι΄αυτό το απολαμβάνουμε. Όλες οι παραδοσιακές ομάδες είναι στην πρώτη γραμμή. Ο προπονητής μας ανέφερε πριν την αναμέτρηση πως αυτό είναι το 50ο παιχνίδι μας. Νούμερο που θα αυξηθεί, ειδικά από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται στο Conference League, αγγίζοντας το όριο των 60 αγώνων αυτήν την σεζόν. Είναι στην πραγματικότητα πρόγραμμα ομάδα της Premier League και είναι έντονο», είπε ο Τόμας Μουργκ.

Για τους ξένους διαιτητές: «Η βασική ιδέα είναι πως τα παιχνίδια με ξένους διαιτητές θα είναι πιο δίκαια. Στο παρελθόν υπήρξαν επανειλημμένα σκάνδαλα διαιτητών. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν διαιτητές που δεν έχουν σχέση με κανένα σύλλογο. Πρέπει πραγματικά να επαινέσουμε τους Γερμανούς διαιτητές γιατί κάθε φορά που οι Γερμανοί διαιτητές σφυρίζουν τα παιχνίδια στην Ελλάδα, είναι πολύ καλό. Είναι πραγματικά διαφορετικό το επίπεδο», σημείωσαν οι δύο Αυστρικοί.

Για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα ηλίθιο γκολ που δεν έπρεπε ποτέ, μα ποτέ να μας συμβεί…», ωστόσο, όπως τόνισε: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στο φινάλε», είπε ο Στέφαν Σβαμπ μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό "αρπάχτηκαν" Αλμέιδα και Λουτσέσκου - Το... φοβήθηκε η ΑΕΚ - Έξαλλος ο Ιωαννίδης με Μάντζιο (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags