Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός με νίκη επί του ΠΑΟΚ γίνεται διεκδικητής του πρωταθλήματος"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 15:19:00

Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός με νίκη επί του ΠΑΟΚ γίνεται διεκδικητής του πρωταθλήματος"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός με νίκη επί του ΠΑΟΚ γίνεται διεκδικητής του πρωταθλήματος"

Ο Ολυμπιακός πέτυχε άνετη νίκη απέναντι από τη Λαμία, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή και ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε πως με τρίποντο στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ τότε ξαναμπαίνει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Κώστας Νικολακόπουλος: Για τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετά τη νίκη απέναντι στη Λαμία μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας μάλιστα πως όπως έχουν έρθει τα πράγματα στο πρωτάθλημα, αν οι Ερυθρόλευκοι καταφέρουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με τους αγώνες με Λαμία και Άρη που ακολουθούν τότε θα δικαιούνται να λένε πως είναι διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος.​

 «Μετά την ήττα-μαγική εικόνα από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ήταν στο -8, τώρα μέσα σε μία εβδομάδα το -8 έγινε -4, αφού εκμεταλλεύτηκε τα παιχνίδια με Άρη και Λαμία και τα αποτελέσματα των ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Και όπως είχε πει ο Μεντιλίμπαρ μετά ήττα με 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τίποτα δεν έχει κριθεί, γιατί προφανώς έβλεπε ότι οι τέσσερις ομάδες δεν έχουν μεγάλες μεταξύ τους διαφορές και άρα περίμενε να χαθούν βαθμοί. Όπως και έγινε…», είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανένα φάουλ στον Γκατσίνοβιτς! Τραγική διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ - Θα έκλεινε η Εθνική Οδός αν…" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags