Facebook Pixel Τσακίρης: "Φάουλ πριν το γκολ του ΠΑΟΚ και αποβολή Μπάμπα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 16:42:00

Το... φωνάζει ο Τσακίρης: "Φάουλ πριν το γκολ του ΠΑΟΚ και αποβολή Μπάμπα" - Τι πρέπει να αλλάξει η ΑΕΚ

Sportdog Team
Το... φωνάζει ο Τσακίρης: "Φάουλ πριν το γκολ του ΠΑΟΚ και αποβολή Μπάμπα" - Τι πρέπει να αλλάξει η ΑΕΚ

Στους λόγους που τελικά οδήγησαν την Ένωση να χάσει το προβάδισμα των δύο γκολ μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ που παράλληλα πήρε θέση και για τις διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι.

ΑΕΚ: Η Ένωση δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σημείωσε αρχικά ότι το σύνολο του Λουτσέσκου αύξησε το καλό του διάστημα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα τα παιχνίδια που προηγείται, σημειώνοντας ότι δυο τέρματα από… αναμπουμπούλες δείχνουν ξεκάθαρη έλλειψη συγκέντρωσης.​

 

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε και για τη διαιτησία στο ντέρμπι την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ εκφράζοντας την άποψη ότι  ότι έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Γκατσίνοβιτς πριν το πρώτο γκολ των Θεσσαλονικέων και χαρακτήρισε «μαρς» τη δεύτερη κίτρινη στον Μπάμπα για μαρκάρισμα στον Ελίασον λίγο αργότερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανένα φάουλ στον Γκατσίνοβιτς! Τραγική διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ - Θα έκλεινε η Εθνική Οδός αν…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags