Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η στήριξη του Ιωαννίδη στον Σπόραρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 22:36:00

Αποκάλυψη Νικολογιάννη: "Ο Ιωαννίδης πρώτος στήριζε τον Σπόραρ στα δύσκολα, ιδανικός για δεύτερος"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολογιάννη: "Ο Ιωαννίδης πρώτος στήριζε τον Σπόραρ στα δύσκολα, ιδανικός για δεύτερος"

Ο Φώτης Ιωαννίδης πάντα πίστευε στον Άντραζ Σπόραρ και αυτός τον δικαίωσε με την γκολάρα του κόντρα στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμη ένα τρίποντο χάρη σε γκολ επιθετικού του, με τον Άντραζ Σπόραρ να σκοράρει κόντρα στον Άρη και ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε την επίδραση του Σλοβένου στην ομάδα του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«O ιδανικός δεύτερος επιθετικός ο Σπόραρ. Έχει αντιμετωπιστεί πολύ άσχημα. Έχει δεχθεί τρομερή ανθρωποφαγία. Ειδικά μετά τη χαμένη ευκαιρία με την Μπράγκα. Έχει δώσει μια ευρωπαϊκή πρόκριση στον Παναθηναϊκό στα ματς με τη Ντνίπρο. Ο Ιωαννίδης πρώτος από όλους ήταν δίπλα του στις κακές του στιγμές. Και με επίσημες δηλώσεις του τον έχει εκθειάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό "αρπάχτηκαν" Αλμέιδα και Λουτσέσκου - Το... φοβήθηκε η ΑΕΚ - Έξαλλος ο Ιωαννίδης με Μάντζιο (Vid)

Είναι κορυφαίες οι φετινές επιδόσεις των φορ του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν. Έχουν βάλει 41 γκολ. Η επίθεση είναι αυτή που τον έχει κρατήσει ζωντανό στη διεκδίκηση του τίτλου. Αυτό που πληρώνει είναι η κακή του αμυντική λειτουργεία στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχουν ομάδες που δεν χάνουν ντέρμπι. Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι η ομάδα αντιδρά όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags