Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Η μεγάλη αλλαγή Μεντιλίμπαρ - Δύο σουτ, ένα γκολ ο Τζολάκης"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 22:18:00

"Η μεγάλη αλλαγή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Δύο σουτ, ένα γκολ ο Τζολάκης - Δεν κάνει διαφορά ο Ρίτσαρνς"

του Γιώργου Κτενά

"Μην ενθουσιάζεται ο κόσμος με τα 5 γκολ στη Λαμία"! Τι έχει προλάβει να βελτιώσει ο Βάσκος προπονητής, η εικόνα του Γιόβετιτς και η σύγκριση της χθεσινής εμφάνιση με αυτή στο πρωτάθλημα. Πόσο καλύτερος ήταν όντως ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λαμία (1-5), καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπόρεσε να ξεκουράσει τους βασικούς που ήταν στην 11άδα.

Ο Βάσκος προπονητής είχε ζητήσει από τους τους παίκτες να βγάλουν από το μυαλό τους το παιχνίδι με τη Φενέρ την Πέμπτη και ο Στέφαν Γιόβετιτς τον άκουσε απόλυτα - Ο Μαυροβούνιος βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα (γενικά είναι σε καλή κατάσταση), καθώς όχι μόνο σκόραρε για το 1-0, αλλά ήταν μέσα και στα επόμενα γκολ.

Η εικόνα του τον τελευταίο 1, 5 μήνα δείχνει ότι έκαναν λάθος οι Μαρτίνεθ και Καρβαλιάλ που δεν του έδιναν χρόνο ή τον αξιοποιούσαν λάθος, ενώ ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι έπαιξαν για 90 λεπτά οι Τζολάκης, Άμπι και Ρίτσαρντς - Όπως, φυσικά, και του Γιώργου Μασούρα που, όμως, γνωρίζουμε καλά την αξία του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κυριάκο Καραγιάννη, δημοσιογράφο του Lamiareport, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και επιμέρους την παρουσία ορισμένων ποδοσφαιριστών.

"Αυτό έχει αλλάξει με Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Μην ενθουσιαζόμαστε με τα 5 γκολ - Φοβερή ρέντα ο Γιόβετιτς"

"Δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού με το σκορ στο 1-5 δεν είναι και πολλά εκείνα που μπορούμε να πούμε, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάποια σπουδαία εμφάνιση", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα όμως, με τον προηγούμενο προπονητή, είναι πιο ομάδα. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν έκανε κάτι σπουδαίο, σε σχέση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος μάλιστα ίσως να δημιούργησε λιγότερες φάσεις την Κυριακή. Οπότε ας μην ενθουσιαζόμαστε, ακόμα κι αν έβαλε 5 γκολ εναντίον της Λαμίας".

 

Πώς είδες τον Γιόβετιτς;

"Φοβερή ρέντα, είναι το φεγγάρι του αυτό το διάστημα. Για εμένα δεν είναι παίκτης που θα έκανε τη διαφορά".

"Άγχος ο Άμπι - Μακάρι για Τζολάκη - Μπήκε σε τάξη η ομάδα"

Άμπι;

"Δεν επηρεάζομαι από ονόματα - Φάνηκε ότι έχει άγχος για να πιάσει στην πρώτη ομάδα. Δεν θα τον εμπιστευόμουν εύκολα σε έναν ντέρμπι. Κι ένας ποδοσφαιριστής έχει σημασία τι κάνει όταν καίει η μπάλα".

Και ο Τζολάκης ήταν βασικός σε ένα ακόμα παιχνίδι.

"Μακάρι να πάει καλά, δεν απειλήθηκε βέβαια στη Λαμία. Μια επέμβαση έκανε. Δύο φορές πήγε η μπάλα στο τέρμα και η μία μπήκε γκολ. Αλλά μακάρι να προχωρήσει. Όχι ότι και ο Πασχαλάκης δεν είναι πολύ καλός".

Το σχόλιό σου για τον Ρίτσαρντς;

"Στο παιχνίδι με τον Άρη πήγε καλύτερα, εναντίον τής Λαμίας είχε ένα καλό ημίχρονο. Δεν δείχνει ότι είναι αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό. Όταν έρχεται ένας παίκτης πρέπει να κάνει τη διαφορά σε ομάδα στο μέγεθος του Ολυμπιακού".

Πώς είδες τον Μεντιλίμπαρ;

"Έχει βάλει σε τάξη την ομάδα, μπορεί να μην παίζει φανταχτερό ποδοσφαιρο (γιατί έλειπε και ο Ποντένσε εναντίον της Λαμίας), στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλούς βασικούς. Αλλά είχε σύστημα, κρατούσαν θέσεις, είχαν στιλ ανάπτυξης, πήρε και ο Μάρτινς τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Τον είδα πιο ομάδα τον Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος, κι αυτό είναι δουλειά τού Μεντιλίμπαρ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό δεν παίζει ο Πασχαλάκης - Γιόβετιτς ο... νέος Φορτούνης για Μεντιλίμπαρ - Ποιον "τέλειωσε" στη Λαμία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags