Facebook Pixel Δεν κρύφτηκε ο Τσίκινης: "Όλα λάθος από Στάβρεφ, δεν ήταν για το ντέρμπι"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 11:44:00

Δεν κρύφτηκε ο Τσίκινης: "Όλα... λάθος από Στάβρεφ, δεν ήταν για τέτοιο ντέρμπι"

Sportdog Team

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής όπου και αναφέρθηκε στον Σκοπιανό ρέφερι που βρέθηκε στο Άρης - Παναθηναϊκός.

Ηρακλής Τσίκινης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής και αναφέρθηκε στις διαιτησίες στα ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τον Σκοπιανό ρέφερι στο "Κλ. Βικελίδης".

Για τη διαιτησία του Στάβρεφ στο «Κλ.Βικελίδης»: «Αν είναι να φέρνουμε ξένο απλά για να φέρνουμε, καλύτερα να μην φέρνουμε. Δεν ήταν διαιτητής αυτός για ένα τέτοιο ντέρμπι, το πρωτάθλημα είναι στην τελική του ευθεία και είναι συναρπαστικό. Με τέτοιους διαιτητές απαξιώνεις το ίδιο σου το προϊόν. Θέλει μεγάλη προσοχή για το ποιοι διαιτητές ορίζονται και που.

Πρέπει να έχουν χαρακτήρα οι διαιτητές για να ανταπεξέλθουν στα ανάλογα παιχνίδια. Υπάρχουν προβλήματα που ελπίζω να μην είναι ικανά να τινάξουν στον αέρα τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Εγώ είχα τεράστιες επιφυλάξεις με τον ορισμό του Σκοπιανού διαιτητή και επαληθεύτηκα. Όλη η διαχείριση του παιχνιδιού του Στάβρεφ ήταν λάθος. Δεν κοιτάω μόνο αν έκανε ένα λάθος».

Για τη διαιτησία του Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Τον έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια, είναι καλός διαιτητής. Θα μπορούσε να είναι καλύτερος στον πειθαρχικό έλεγχο και να έχει ελέγξει το παιχνίδι νωρίτερα με τις κάρτες. Είναι αναπόφευκτο να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση όταν έχουμε αρκετούς ξένους διαιτητές και από τη στιγμή που στα μεγάλα παιχνίδια δεν υπάρχουν Ελληνες», είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα - "Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο" - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags