Facebook Pixel Κάτι παραπάνω από... τελικοί για ΑΕΚ τα ματς με Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 12:44:00

Κάτι παραπάνω από... τελικοί για ΑΕΚ τα ματς με Άρη - Αυτός το προβάδισμα για φορ!

Sportdog Team
Κάτι παραπάνω από... τελικοί για ΑΕΚ τα ματς με Άρη - Αυτός το προβάδισμα για φορ!

Η Ένωση αφήνει πίσω την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον στρέφει την προσοχή στα διαδοχικά παιχνίδια με τους Κίτρινους που έχουν χαρακτήρα... τελικών.

Κώστας Κετσετζόγλου: Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ΑΕΚ στα παιχνίδια με τον Άρη, μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέροντας παράλληλα ότι είναι πιθανό στο παιχνίδι με τους Κίτρινους στην κορυφή της επίθεσης να είναι ο Πόνσε, ενώ μίλησε και για την κατάσταση των Ρότα, Γκαρσία, Άμραμπατ.

«Ο Αλμέιδα δεν συνηθίζει να δίνει ρεπό την αμέσως επομένη μέρα του αγώνα, αλλά προφανώς έκρινε πως η ομάδα ήταν επηρεασμένη σωματικά και πνευματικά μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια. Σήμερα θα μάθουμε αν υπάρχουν τραυματισμοί από την Κυριακή. Ο Γκαρσία αποχώρησε με πρόβλημα και θα δούμε τι έχει. Ο Άμραμπατ και ο Ρότα βγήκαν κι αυτοί με ενοχλήσεις, αλλά δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό.

Ο Άρης είναι ομάδα που δεν ταιριάζει καθόλου στην ΑΕΚ, έχει τρεις ισοπαλίες και μόνο μια νίκη από στατική φάση. Τα δύο ματς με τον Άρη είναι όλα τα λεφτά για την ΑΕΚ, πρέπει να πάρει δύο νίκες για να κερδίσει ψυχολογία και μετά να πάει σε τρία σερί ντέρμπι που θα κρίνουν το πρωτάθλημα. Βλέπω την Κυριακή να παίζει ο Πόνσε. Ο Γκαρσία η αλήθεια είναι πως τα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν ήταν τα λιγότερο καλά του φέτος», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags