Facebook Pixel "Καμπανάκι" Νικολογιάννη για ΠΑΟ με Λαμία
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 14:11:00

"Καμπανάκι" Νικολογιάννη για ΠΑΟ με Λαμία: "Επικίνδυνα, αλλά και… ευκαιρία τα ματς"

Sportdog Team
"Καμπανάκι" Νικολογιάννη για ΠΑΟ με Λαμία: "Επικίνδυνα, αλλά και… ευκαιρία τα ματς"

Οι Πράσινοι κατάφεραν να περάσουν από την έδρα του Άρη και πλέον έχουν μπροστά τους δύο παιχνίδια κόντρα στη Λαμία, στα οποία μπορούν να μειώσουν κι άλλο την διαφορά από την κορυφή.

Τάσος Νικολογιάννης: Για τα παιχνίδια με τη Λαμία που ακολουθούν αναφέρθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας την επικινδυνότητά τους, ενώ πάντως τόνισε ότι με θετικά αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας.



«Τα παιχνίδια με τη Λαμία είναι επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό, οποιαδήποτε απώλεια δεν διορθώνεται, πρέπει να τα πάρει οπωσδήποτε. Είναι ευκαιρία να κάνει δύο νίκες και να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και πιθανές απώλειες της ΑΕΚ στα δύο σερί ματς με τον Άρη. Αν, δε, ο Παναθηναϊκός κερδίσει και την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τότε πιθανότατα θα περάσει τον ΠΑΟΚ και θα έχει πολύ καλές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα.

Θεωρώ πολύ δύσκολο ο ΠΑΟΚ να κάνει 2/2 με τον Ολυμπιακό για να παραμείνει πρώτος», ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης λέγοντας παράλληλα για την ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου κατά του Γιάννη Βρούτση πως «είναι μια μπηχτή που έχει να κάνει κυρίως με την έδρα του τελικού Κυπέλλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίντεζης στο Sportdog: "Δεν ήθελα να γίνω κουραστικός στον Ολυμπιακό - Το βλέπω ακόμα στον ύπνο μου" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags