Facebook Pixel Sportdog.gr | "Αλλοίωση"! Κάνει λόγο για σκάνδαλο μεγατόνων η Sportday - "Παράρτημα ο Άρης, μυστικό συμβούλιο με ΑΕΚ" (pic-vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 09:27:00

"Αλλοίωση"! Κάνει λόγο για σκάνδαλο μεγατόνων η Sportday - "Παράρτημα ο Άρης, μυστικό συμβούλιο με ΑΕΚ" (pic-vid)

Sportdog Team
"Αλλοίωση"! Κάνει λόγο για σκάνδαλο μεγατόνων η Sportday - "Παράρτημα ο Άρης, μυστικό συμβούλιο με ΑΕΚ" (pic-vid)

Θέμα-κόλαφος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σχετικά με τους Έλληνες διαιτητές που ζήτησε στα παιχνίδια του ο Άρης και τη συναίνεση της Ένωσης.

Για "αλλοίωση" πρωταθλήματος κάνει λόγο σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα "Sportday", αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Σκάνδαλο μεγατόνων αποτελεί το χθεσινοβραδινό μυστικό συμβούλιο σε μαγαζί της Γλυφάδας, με τη συμμετοχή του Θεόδωρου Καρυπίδη του Άρη, του Γιάννη Παπαδόπουλου (του εξωδιοικητικού" της ΑΕΚ και του Παναγιώτη Διακοφώτη της ΕΠΟ".

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ως "παράρτημα" η ομάδα του Άρη! "Η συγκεκριμένη συνάντηση επιβεβαίωσε ότι η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης λειτουργεί εδώ και καιρό ως θυγατρική, υποτασσόμενη πλήρως στο θέλημα της Ένωσης για Έλληνα διαιτητή στον κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα", τονίζεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, κάνει λόγο για την απαίτηση των φιλάθλων να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ υποστηρίζει ότι η "εγκληματική οργάνωση επιλέγει ντόπιες σφυρίχτρες-εργαλεία, που θα εξυπηρετήσουν τ' ανίερα παιχνίδια της σε βάρος των άλλων μνηστήρων του τίτλου, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags