Άρης: Ο Άρης μπήκε στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος των Playoffs με στόχο να έχει μία αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία, να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό και ουσιαστικά να προετοιμαστεί για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ταυτόχρονα, θέλει να μαζέψει όσο το δυνατόν γίνεται περισσοτέρους βαθμούς για το… ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και για το γόητρο, από τη στιγμή που πλέον θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μπορέσει να πλησιάσει στην τέταρτη θέση.

Φθάνοντας πάντως στα μισά των Playoffs και με λίγο παραπάνω από έναν μήνα να απομένει μέχρι το σπουδαίο ματς της 18ης Μαΐου είναι δεδομένο πως, αφενός ο Άκης Μάντζιος θα συνεχίσει να διαχειρίζεται ανάλογα το ρόστερ του, ενδεχομένως να τεστάρει σε συνθήκες αγώνα και κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του, κι αφετέρου, θα «ανοίξει» λίγο παραπάνω το rotation, ώστε όσοι πρέπει να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και παράλληλα να μην υπάρξει επιβάρυνση.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, στα επόμενα παιχνίδια, ίσως και να υπάρξουν διάφορες αλλαγές στον καταρτισμό της ενδεκάδας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω. Επίσης, δεν αποκλείεται να πάρουν ξανά χρόνο συμμετοχής παίκτες που αυτή τη στιγμή δεν πολυπαίζουν, όπως για παράδειγμα οι Πάρντο, Φατόρε, Παναγίδης, Σαμόρα και Ντουκουρέ.

Ενόψει ΑΕΚ και του ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής, ακόμη δεν υπάρχει ακριβής εικόνα του τι περίπου έχει στο μυαλό του ο Μάντζιος, το πιο πιθανό πάντως είναι να υπάρξουν μερικές διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση ΑΕΚ σε Ολυμπιακό! "Ασύστολα ψέματα - Δεν έχουμε πρόβλημα με Έλληνες και ξένους διαιτητές"