Facebook Pixel Το αποφάσισε ο Τερίμ! Αυτό το δίδυμο στόπερ στο ματς με Λαμία
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 21:14:00

Το αποφάσισε ο Τερίμ! Αυτό το δίδυμο στόπερ στο ματς με Λαμία - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις στον ΠΑΟ

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Τερίμ! Αυτό το δίδυμο στόπερ στο ματς με Λαμία - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις στον ΠΑΟ

Παιχνίδια χωρίς περιθώρια για χαμένους βαθμούς έχουν μπροστά τους οι Πράσινοι κόντρα στη Λαμία και ο Τούρκος τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Τάσος Νικολογιάννης: Για το γεγονός ότι το δίδυμο Γεντβάι, Ακαϊντίν φαίνεται να μονιμοποιείται στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των Πρασίνων που ολοκληρώνονται.

«Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το Γεντβάι-Ακαϊντίν στην άμυνα με τον Αράο στο κέντρο, γιατί ο προπονητής δεν δείχνει να εμπιστεύεται τόσο τον Ρούμπεν στο κέντρο. Αν απουσιάσει κάποιος από τους στόπερ, τότε θα γυρίσει πίσω ο Αράο και στο ‘6’ θα παίξουν ο Ρούμπεν ή ο Τσέριν.

Ο Κώτσιρας πιστεύω πως θα είναι διαθέσιμος, να δούμε σε τι κατάσταση είναι μετά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Ο Σένκεφελντ δεν φαίνεται πως είναι στα πρώτα πλάνα του προπονητή. Φάνηκε πως είναι η τέταρτη επιλογή του Φατίχ Τερίμ, πίσω από τους Γεντβάι, Ακαϊντίν και Αράο. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε έναν τραυματισμό, τώρα έχει ένα πρόβλημα στη μέση.

Ο Παναθηναϊκός άκουσε τις απαιτήσεις του Παλάσιος και μετά τα playoffs θα συναντηθούν για να ξεκαθαρίσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση, όλο το βάρος έχει πέσει στους αγώνες. Είναι 50-50 η παραμονή του. Όλα τα συμβόλαια ή οι δανεισμοί θα συζητηθούν μετά τον τελικό Κυπέλλου», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Αγγλία σε Ολυμπιακό - Επιστροφή που έφερε τα πάνω-κάτω με Τζολάκη, Πασχαλάκη - Έκπληξη με Ρίτσαρντς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags