Facebook Pixel Νικολακόπουλος: "Ο Φορτούνης μπορεί και αύριο να είναι καθοριστικός"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 22:09:00

Νικολακόπουλος: "Ο Φορτούνης μπορεί και αύριο να είναι καθοριστικός για τον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Ο Φορτούνης μπορεί και αύριο να είναι καθοριστικός για τον Ολυμπιακό"

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του πρώτου παιχνιδιού για τα προημιτελικά του Conference League και άπαντες θεωρούν ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ολυμπιακός: Για την παρουσία του Κώστα Φορτούνη στο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και στις βοήθειες που μπορεί να δώσει στου Ερυθρόλευκους μίλησε ο  Κώστας Νικολακόπουλος στον  bwinΣΠΟΡ FM 94.6 τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται την καλή εμφάνιση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, θυμίζοντας τις καλές εμφανίσεις του κόντρα στη Γουέστ Χαμ και τη Μακάμπι Χάιφα, υπενθυμίζοντας ότι  έχει συνολικά φέτος στην Ευρώπη δημιουργήσει 10 γκολ.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί και τον καλό Ροντινέι, που συνεχίζει να ανεβάζει στροφές και έχει φέτος δημιουργήσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τέσσερα τέρματα, ενώ μίλησε και για την ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ αλλά και τους επικείμενους ορισμούς Ελλήνων διαιτητών στα ματς της ΑΕΚ με τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Αγγλία σε Ολυμπιακό - Επιστροφή που έφερε τα πάνω-κάτω με Τζολάκη, Πασχαλάκη - Έκπληξη με Ρίτσαρντς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags