Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βεντέτα ο Τερίμ - Θα κάνει μεγάλες μεταγραφές ο Αλαφούζος"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-12 18:24:00

"Βεντέτα ο Τερίμ, θα τους τελειώσει - Θα κάνει μεγάλες μεταγραφές ο Αλαφούζος" - Τον χρέωσε συμβόλαια 2 εκατ.!

του Γιώργου Κτενά

Ποιοι μένουν εκτός ομάδας, τι θα γίνει το καλοκαίρι στον ΠΑΟ. Ο Τούρκος είναι αποφασισμένος να πάρει τον τίτλο και να φτιάξει τη δική του ομάδα. Δεν κοιτάζει ούτε ονόματα ούτε και πόσο μεγάλα συμβόλαια έχουν, όσοι δεν του ταιριάζουν...

Πολύ κοντά στην κορυφή βρίσκεται, ξανά, ο Παναθηναϊκός μετά τις νίκες με ΑΕΚ και Άρη, κάτι που δείχνει ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και καλό θα είναι να μην είμαστε βιαστικοί.

Γιατί οι Πράσινοι έχουν αποδείξει τα τελευταία δύο χρόνια ότι έχουν τον τρόπο για να παραμένουν ψηλά, ενώ και ο Φατίχ Τερίμ είναι προπονητής που έχει φτάσει στην κορυφή της Τουρκίας αλλά και της Ευρώπης, γνωρίζει πώς να κάνει πρωταθλητισμό και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες σε προπονήσεις, αγώνες και αποδυτήρια για να το κάνουν και οι παίκτες του.

Το ερώτημα που τριγυρίζει, ωστόσο, γύρω από το όνομα του Τούρκου προπονητή, ειναι αν θα συνεχίσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό! Σε περίπτωση που οι Πράσινοι δεν κερδίσουν το πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να γράψουμε γιατί μπορεί να αποχωρήσει. Αν το κερδίσει, όμως, θα συνεχίσει ο Γιάννης Αλαφούζος με έναν προπονητή που αφενός έχει μια άλφα ηλικία, αφετέρου έχει έναν δικό του τρόπο και αντίληψη γύρω από το ποδόσφαιρο; Που μπορεί να είχε ταιριάξει στη Γαλατασαράι και να έκανε... παπάδες όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του εκεί, αλλά αυτή η νοοτροπία δεν φαίνεται ότι μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στο Τριφύλλι.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι τι θα γίνει με το υλικό που έχει ο Παναθηναϊκός αν συνεχίσει και μετα το καλοκαίρι ο Τερίμ και συγκεκριμένα με δύο παίκτες που έχουν υψηλά συμβόλαια και θεωρουν ότι πρέπει να είναι 11αδάτοι. Αλλά με τον Τούρκο όχι μόνο δεν είναι, αλλά δυσκολεύονται να βρουν χρόνο συμμετοχής ακόμα και ως αναπληρωματικοί!

Ο λόγος γίνεται για τους Αϊτόρ και Τζούρισιτς, δύο σούπερ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με μεγάλα συμβόλαια (ο Αϊτόρ λαμβάνει λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο Τζούρισιτς πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ!), που δεν φαίνεται ότι μπορούν να συνυπάρξουν στο Κορωπί. Κι αυτό είναι κάτι που, ακόμα κι αν δεν έχει γραφτεί μαζικά, βγαίνει ως ρεπορτάζ από τις προπονήσεις των Πράσινων.

"Βεντέτα ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Όποιος παίκτης δεν του κάνει, τελειώνει - Μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Τουρκία και ξέρει τη θητεία του Τερίμ εκεί, προκειμένου να σχολιάσει τη πληροφορία.

"Δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα βάλει με βεντέτες ο Τερίμ, γιατί η βεντάντα είναι αυτός, έχει μεγάλο Εγώ και αυτό τον βοήθησε να κάνει καριέρα. Δεν βάζει συμβόλαια, διοίκηση ή οπαδούς πάνω από τις αποφάσεις: Αν δεν του κάνει ένας ποδοσφαιριστής, τον τελειώνει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε:

"Αγωνιστικό είναι το θέμα και δεν παίζουν, αφού ήρθε με καθαρή σελίδα ήρθε στον Παναθηναϊκό - Δεν είναι ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί του από πριν δηλαδή. Ο Τζούρισιτς κάπως δικαίως είναι εκτός πλάνων. Εντάξει, ο Αϊτόρ θα μπορούσε να παίζει".

Θεωρείς ότι έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό ο Τερίμ;

"Αν πάρει το πρωτάθλημα όχι μόνο δεν θα φύγει, αλλά θα κάνει και μεγάλες μεταγραφές ο Παναθηναϊκός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες για Μπάρκα - Διαφορά 100.000 Κώτσιρα με ΠΑΟ - Ρέτσος για ομάδα Τουρκίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags