Facebook Pixel Έβαλε... πλάτη για Ρέτσο ο Αλεξανδρής! Η ανάρτησή του μετά την Φενέρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-12 19:31:00

Έβαλε... πλάτη για Ρέτσο ο Αλεξανδρής! Η ανάρτησή του μετά την Φενέρ - Μήνυμα στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έβαλε... πλάτη για Ρέτσο ο Αλεξανδρής! Η ανάρτησή του μετά την Φενέρ - Μήνυμα στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Πολλά ήταν τα πυρά που δέχθηκε ο Έλληνας στόπερ του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με την τουρκική ομάδα, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή πάντως να κάνει ανάρτηση μέσω της οποίας να γίνεται... ασπίδα.

Αλέκος Αλεξανδρής: Μήνυμα στήριξης στον Παναγιώτη Ρέτσο έστειλε μέσω ανάρτησης στα προσωπικά του social media ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, παίρνοντας σαφή θέση στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ, ενώ παράλληλα έκανε κάλεσμα στους οπαδούς των Ερυθρόλευκων να σταθούν δίπλα στον διεθνή στόπερ.

«Ειλικρινά έχω αηδιάσει και απογοητευτεί με αυτή την ανθρωποφαγία εναντίον του Ρέτσου.

Ο κάθε Ρέτσος είναι ζωντανό κύτταρο του οργανισμού του Ολυμπιακού και ως τέτοιο πρέπει να λογίζεται και να έχει τον σεβασμό του καθενός μας που υποστηρίζουμε την ομάδα. Ολα τα άλλα είναι απαράδεκτα. Σεβασμός στον κάθε παίκτη και στήριξη και αγάπη στο κάθε μέλος του Ολυμπιακού μας.

Ειλικρινά απογοητεύομαι γι αυτό που συμβαίνει και δεν με εκφράζει καθόλου όπως και σε πολλούς άλλους Ολυμπιακούς. Συνεχίζουμε όλοι σαν μια γροθιά για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Κρατήστε τις ακρότητες στα σπίτια σας και όχι στον ναό», έγραψε σε ανάρτησή του ο Αλέκος Αλεξανδρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Απέρριψε 1,5 εκατ. ετησίως και... οδεύει προς Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags